atanas_tsankov написа:
Не знам, всеки си преценява за себе си. Всички знаем, че целта на живота е да си щастлив. Някои парите ги правят щастливи, аз например предпочитам да съм тук, чувствам се добре, свободно ми е, не е толкова строго като на запад, цялото ми семейство и рода е тук, приятели от детството... Не бих ги заменил за по-голяма къща, по-маркова кола и по-скъпи дрехи. По-добрия живот за децата ми според мен е да са на място, където е целият им род, отколкото в чужбина с повече пари. (даже бих казал, че човек, който получава 2000лв тук се чувства по-богат и по-щастлив от американец с 3000$)
Не съм комунист, и аз искам материални облаги, искам да имам пари и да ми е спокоен живота. Но в България

Ако наистина си на 18...те разбирам... Виж, знам, че е много тъпо някой да ти каже "Поживей малко и ще видиш" и разни такива лайна...
...Обаче не си много далеч от времето, в което ще видиш наистина повече неща от "марковата кола и скъпите дрехи", а родата няма е единствен източник на блага/сигурност/подкрепа/бъдеще/whateva...
Интересното е, че обвиняваш хората за материалните им стремежи, а ти си този, който говори постоянно за пари, коли, стандарт...
Както и да е...сигурно и хан Аспарух, горкия, е предател...все пак е взел, че е потърсил по-добра земя за рода си...
atanas_tsankov написа:
Не съм комунист, и аз искам материални облаги, искам да имам пари и да ми е спокоен живота. Но в България

...и аз искам...ама започнах да се опасявам, че младостта ще ми мине в чакане...