Дата и час: 06 Апр 2026, 00:29

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 708 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Шантави сънища
МнениеПубликувано на: 13 Сеп 2010, 09:43 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 485 пъти.
хахахаха :lol:
др път да пробва с ножовка :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2010, 23:23 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Аз преди земетресенията в София сънувах как майка ми идва в стаята и ми казва ставай да бягаме,земетресение!!!И теми по география съм сънувала първата година когато кандидатствах.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2010, 00:17 
It's so fluffy!
Аватар

Благодарил (а): 191 пъти.
Последният ми шантав сън беше, че съм shape shifter и се превръщам в куче .. Това обаче не беше най-лудото .. превърнах майката на един приятел в лъжица, защото не му даваше да излезе .. Казах и, че е наказана за два дена да стои в шкафа с другите прибори .. :lol: :lol:

Имам най-откаченият мозък на света !! :mrgreen: :salute:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2010, 00:18 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 130 пъти.
Не, просто не си чела темата по-назад :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2010, 00:19 
It's so fluffy!
Аватар

MERCES_LETIFER написа:
Не, просто не си чела темата по-назад :mrgreen:

Събуди интереса ми, ще се заема с четене. :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2010, 00:23 
Белодробна маниачка..
Аватар

Благодарил (а): 738 пъти.
Главно тези на чаплата. Сериозно говоря :nod:s

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2010, 00:23 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 130 пъти.
И аз за него :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2010, 00:29 
It's so fluffy!
Аватар

FloWersOfEviL написа:
Главно тези на чаплата. Сериозно говоря :nod:s

Този човек е уникален, с глас се смея ! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2010, 00:31 
Белодробна маниачка..
Аватар

Aз и след втория прочит се смея с глас. Особено онзи, може би най-краткият, но много съдържателен, с буквата Ю, ся, като се присетих и пак ми стана смешно :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2010, 00:33 
It's so fluffy!
Аватар

FloWersOfEviL написа:
Aз и след втория прочит се смея с глас. Особено онзи, може би най-краткият, но много съдържателен, с буквата Ю, ся, като се присетих и пак ми стана смешно :lol:

Този и на мен ми е любим ! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2010, 00:34 
Белодробна маниачка..
Аватар

Еми... най-лесно се запомня :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2010, 10:54 
сладоледено-шоколадово-спагетено чудовище
Аватар

Благодарил (а): 151 пъти.
Да, уникални са му сънищата :P А е още по-хубаво и да ги чуеш наживо и тамън пресни-пресни, с всички детайли :mrgreen: Което ми напомня, че трябва да разкаже тук един уникален сън от по-миналата нощ за един трамвай :lol: :lol:
Аз наскоро сънувах как двамата с chaplata участваме в нещо като тиймбилдинг с моите колежки от курса (въпреки че с него не учим заедно) и беше нещо тип Шеметна надпревара. Трябваше да търсим някакви "билетчета", като за целта пъво трябва да намерим правилните места, където има указания и ако ги спазим, получаваме "билетчетата". Ама не знаехме нито колко места са, нито къде. Бяхме на нещо като морски бряг и някой ни каза, че трябва да тръгнем по едно мостче, което обаче видимо изчезваше във водата. Тръгнахме по него и в един момент пък се оказахме на широка пътека в някаква гориста местност. Намерихме някаква барака, качвахме се по някакви тесни стълби и търсех листчето с указанията, ама нищо не намерих, а беше много тясно и ми писна. Реших, че ще се върнем после. Тръгнахме към второто място, където задачата беше наглед много проста. Имаше едно изречение, което гласеше нещо от рода на: "Ако видиш двама да се "натискат" на улицата, ще кажеш:..." и аз трябваше да го довърша. Обаче имаше огромен списък с фрази, от който трябваше да избирам. Първоначално се ужасих, но после видях, че някои от фразите са вадени от рецепти, и имаше нещо от рода на "добавете картофите, разбъркайте..." и прочие :lol: и набързо отхвърлих голяма част. Накрая се спрях на фразата "Виж, Ели!" :lol: След което се появи една колежка (Натали) и каза, че тя е правила задачата. Оказа се, че правилната фраза беше някаква на немски :lol:, абсолютно неразбираема за мен и тя разбира се твърдеше, че отговорът е елементарен и трябвало да се сетя :lol: Аз се ядосах и реших да се върнем пак в бараката, която незнайно защо наричах Трявна. Та се върнахме към "Трявна" да търсим билетчето, но видяхме една ограда и ни казаха, че е изтекло времето. Оказа се, че общо "билетчетата" са три и тъй като се бяхме провалили на две места, нямаше шанс да спечелим и затова решихме да зарежем играта.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2010, 23:17 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Хах, Флъфка, това е интересно - аз сънувах сън, свързан с "Шеметна надпревара", даже го разправях тук по-рано, а сега името ми се появява в твоя такъв. :)

А аз днес следобед сънувах супер странен сън и го помня с всичките му подробности, но на моменти имам проблеми с разказването им, все едно са прекалено лични, без всъщност да са такива.
Както и да е, де - рядко ми се случва да се ровя в съновници, но още като се събудих, залепнах за компа да търся, толкова се впечатлих. И според тълкуването на част от нещата в съня ми:
- има твърде много хаос в живота ми, който е твърде активен (до голяма степен е вярно)
- съм готова да се заема с ново начинание, като на всичкото отгоре съм получила признание от важни за мен хора (абсолютно вярно)
- преживявам период на духовно пречистване (тук нещата са на кантар, чувам спорни мнения по въпроса)
- тревожа се за остаряването (мда, имам РД след точно 6 дни, ама не е като да съм се разтревожила особено)
- ще придобия важни знания и умения - сънувах старица, която на всичкото отгоре, ме учеше на нещо в съня ми (имам подобни планове)
- ще се радвам на хармоничен семеен живот, чака ме семеен празник, ще ме завладее любовна страст (цитирам съновника, не се смейте :)) - това се отнася до свиренето на конкретен музикален инструмент, а в съня си се учех да свиря на него (т.е. на подобен, ама него го нямаше в съновника).
- чака ме празник (отново - чак почнах да се чудя какво друго освен РД имаме да празнуваме у дома наскоро), голяма радост
- ще ме въвлекат в чужд скандал (хаха, сефте!)

И това - само от 5-6 символа, които можех да пусна в търсачката. Иначе сюжетът беше за филм (за кой ли път).

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2010, 09:12 
Чаплата Президент
Аватар

Благодарил (а): 39 пъти.
Дами и господа, аз пак сънувах нек'фи филми :lol:

В пустинята съм, някъде в централните Щати. Ходя по един безкраен прав път, (между другото, много често сънищата ми имат музикален съпровод, тук беше точно кънтри :drunken: ), уж вървя към жената. Ама някакси в съня си съм по-възрастен - към 35-36 годишен. Изведнъж някакъв шум - гледам, идва тролей :mrgreen: Спира ми, качвам се - а вътре тъпканица. Явно съм бил твърде преуморен от жега и ходене, та не съм видял номера на тролея, затова решавам да питам хората вътре. А те ми отговарят - РВ 1746 КС (нещо от тоя род, пловдивско беше) :mrgreen: Викам ходи ли до Хюстън, и един човек ми казва, че минавал транзит, но можел и да спре, ако изкрещя "картофи, картофи, картофи"в момента преди да сляза. <тук вече нямам ясен спомен от съня, съжалявам :? >
Оказвам се при жена си Флъфи - ние живеем в една голяма остъклена къща в предградията на Хюстън. Идват ни съседите - украинци, викат айде да ви водим на Мола. Излизаме ние с джипа, спираме пред Мола - то всичко като в Дивия запад - двуетажна дървена порутина. Влизаме вътре - а вътре лукс, стъкло, кристали. Уаааааууууу :lol: По едно време по уредбата съобщават: "Внимание, вратите се затварят! Следваща станция "Бай Кръстьо"!" и..... се събудих :joker:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2010, 10:22 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Чапле, нали не си измисляш? Ма то що да си измисляш, като и аз сънувам някакви щуротии. Но ти трябва да издадеш книга, сериозно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 708 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 48  Следваща