1.Oт кога и кой те запали по моторите? Любима марка?ам аз съм си малко идиотче по принцип та това си е поредният яко_изглеждащ_в_очите_на_околните опит за самоубийство

пробвал съм със ски за 4 5 г само няколко изкълчвания

базикам се разбира се

момченце съм си .. винаги съм се кефел на високите скорости и батковците дето прелитат по международното в Руси /еквиалента на околовръстното тука

/ в сми не съм запален по моторите като цяло .. само пистарките

.. а и парички за кола дето вдига 250 се събират много трудно

та в тоя ред на мисли никой не ме е палил в смисъла на .. дядо ми беше моторист или крадях на баща ми симсона докато спеше за да покарам
нямам си любима марка просто не съм карал различни за да мога да сравнявам но това което ме посъветеваха приятели да си взема в момента напълно ме удовлетворява
когато стана достатъчно можещ да се справя следващият ще е
2.Левски или ЦСКА?като ме попитат казвам че съм от Левски .. не знам и аз защо от едно време така ми е останало .. не съм кой знае какъв футболен фен
3.Кока-кола или пепси?преди беше кола .. ама в KFC имат само пепси

така че вече няма значение
4. Любима марка бира?Стела
5. Руси, червенокоси или брюнетки предпочиташ?няма никакво значение .. важното е да и ходи .. има някои приличат на

.. сега се сещам за кака ти Анджелина в началото на Солт където е руса .. еемии не

направо я връщам

.. ако изглежда добре с черена грива .. ами няма проблеми
6.Какво би направил за промяна на живота в нашата мила родина?това въпрос с политически отенък ли е .. подозирам че тр да променяме и към "по добро"

.. общото благо не ме вълнува .. за мен е важно аз и някакъв кръг от хора около мен /приятели роднини/ да са добре .. когато някой има нужда от "промяна" помагаме според случая .. стига и човекът да я иска де .. щото едно е да седиш да ми се оплакваш че не ти стига заплатата друго е да седнеш да потърсиш нова работа или да минеш някаква квалификация .. примерно

що се отнася за моя живот в милата ни родина си е добре и за сега не мисля да го променям особено освен мисля да стана милонер тия години