Моят далеч най-шантав сън:
Намирам се в някакво скапано мазе, където по тавана минават големи тръби, намазани с някаква олюпена жълта боя. Участвам в "Страх" и с мен има още едно момче. На една маса е сложен един аквариум с мътна вода, който е пълен с водни змии - ама много! Аз се ужасявам от змии и действително за мен това си е повече от изпитание! Та идеята е да хванеш шепа бели хапчета и с една ръка да бръкнеш до дъното и да оставиш едно по едно всичките в аквариума. И аз си викам, че това е нещо кошмарно - да бъркам в шибаните змии, които на всичкото отгоре се движеха супер бързо в тоя гнусен аквариум! Нищо де, не знам как (може би затова е сън; наистина не бих го направил за сто милиона дори) събрах смелост и изпълних изпитанието. Другото момче също го направи и... Чакаме. По едно време идва едно момиче от предаването - носи една папка и ни гледа с досада и ни съобщава:
-Тц, ми няма награда...!
-КАК ТАКА НЯМА НАГРАДА!? - истерично се изцепвам аз.
-Ми ей така - няма. Трябва да направим снимка с една от змиите.
-Нямаш проблем! - казвам й аз. (wtf!? Никога не бих го направил реално)
Отивам аз и бъркам в скапания аквариум и вадя една голяма водна змия и си я увивам около врата и заставам до момчето, държейки змията. Онази ни снима и казва да върна змията. Аз си я махам от врата и я хващам за главата (както правят по Nat.G.) и я нося към аквариума. По едно време тя се обръща към лицето ми и осъзнавам, че тая змия има рибешка глава и ме гледа право в очите и си отваря устата като риба. Аз се стъписвам. Изведнъж обаче змията започва да пее стари градски песни с много дебел мъжки тембър, при което аз си изкарвам акъла и се мъча да й обърна главата напред, обаче тя е супер силна и ми се навира пред лицето и ме гледа с рибешките си очи и ми пее в лицето.Аз се мъча да я махна, а тя пее ли пее!.. Накрая се събудих изпотен и като осъзнах какво съм сънувал се смях 2 минути в леглото преди да стана