А би ли дошъл още веднъж на кънки с мен?сега почваме още колко има да ходим ехее
Кога казваш на едно момиче че го обичаш,искрен си с нея или чакаш тя първа да каже двете вълшебни думички?казвам ги когато го чувствам за да съм искрен и да нямам проблеми със съвестта после

.. не чакам нищо освен да ми дойде
Танцуваш ли кючек?кючеек

не .. я съм си дървен .. не мога такива неща да правя
Би ли изневерил на момиче към което имаш чувства?не .. с чувства без чувства няма значение .. щом излизам с някое момиче търкаляне на чужди дупета из чаршафите ми са изключени
Искаш ли да те науча на хубави упражнения на леда?Без секс естествено!Обещаваш ли да слушаш какво ти обяснявам?айде първо да се науча да не се пребивам пък после ще го мислим

.. обещавам да слушам мъ колко ще успявам да го изпълня това е друг въпрос
Онози слалом който ти показа исках да го снимам,много як беше!оо да сигурно ще мога да го повторя следващите 10ина пъти
Кое предпочиташ морето с голите дупета на мацките или планината с дебелите якета и ските?ааа така зададен тоя въпрос не е честен .. това са различни неща няма предпочитано
Любим плод?всякакви сладки плодове .. не подбирам особено .. грейпфрути мн обичам ако има кой да ми ги обели
Любимо място в София?в борисовата така нагоре към това кръглото езерце така в дясно има една пейчица по закътана та там
Любим град в България?ъм нямам си любим сякаш .. на първо четене се сещам за трън и мелник
Какви мерки на жени харесваш-примери?оо ако не са 90 60 90 не ги поглеждам даже