Чесно да си кажа не съм забелязал някой в този форум един път да е казал нещо което СУ е направило за вас. Ако искаме да учиме тук(затова и сме тук) предполага се да се защитава статута на университета. Какво мислите че ще спечелим като се вдигнем срещу него? Да не би да мислите че ще вдигаме рейтига (защотото е правилно казано че СУ е най-добрия ВУЗ в БГ) на Нашия Университет? Като се караме ние се подлагаме на манипулацията която започна да излиза в медиите срещу СУ! Следователно колкото повече се вдигаме срещу Ръководството по медиите ние губим най-вече. Ръководството се опитва да направи всико възможно с парите които са отпуснати.Как мислите че ще получим стипендии след като бюджета беше съкратен посредата на година, а парите се изплащат за астрономическа година, в началото на годината?! Т.е. Хората който са получили стипендии миналия семестър трябва да са виновните че са взели стипендии...(Те са си ги заслужили няма спор, аз не съм от тях). Няма начин Ръководството да знае че Правителството ще съкрати още бюджета и следователно парите които са били дадени трябва да стигнат за цялата година а не само за първите 6 месеца. Ако става за въпрос за Топлата вода, всичите задължения на Су започват от началото на тази година, преди това не е имало. Искам да задам на форумджиите следния въпрос: "Според вас Министерството отпуска ли достатъчно финансии?"
Допълнителна информация: Държавна субсидия за Су:
2008: 53 700 081 лв
2009: 50 071 267 лв
2010: 41 511 966 лв (предвидени в началото на годината)
2010: 33 209 572 лв (за получаване след поправката в бюджета)
Прилагам линка от който е взета тази информация:
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/c ... sis%20.pdf