Така. Този филм вече ще го разкажа, докато още си го спомням сравнително подробно.
По някаква причина се озовавам на Руски паметник, чакам автобус 74 за към нас. Идва, качвам се, и какво да видя - зад задните седалки един куп перфоратори

Викам айде ще се правя на културен - отивам при шофьора, добър ден, искам да купя един перфоратор. "Добре", вика шофьора, "80 стотинки?". "Заповядайте" - подавам му парите, а той ми дава гумен перфоратор

Викам "Ама не не, аз искам истински, като ония зад седалките". Накрая, след пазарене и уговорки, слизам от автобуса с 6 перфоратора в различни цветове, един дори беше зелен на лилави точки
На Мола се прекачвам на тролей с номер 1210 - бяло-зелен с реклама на HDI застраховане. Сядам си на първата седалка зад шофьора и почвам да си разглеждам перфораторите. "Откъде имате перфораторите, господине?" - чувам глас зад мен, обръщам се - една "кука" ми гледа в плика, да го ***

Аз щях да му отговоря, ама нещо се спичам и беж през вратата. Бягам, бягам, бягам - изведнъж се озовавам в някаква спортна зала, на някакво състезание по колоездене. Залата е изключително широка, от двете страни трибуни, аз съм си на колелото на трета позиция и преследвам двете момичета пред мен (едната е Поли (Mushmul)

) Изведнъж организаторите отвориха някакви врати пред пистата, които водеха в... гората!!!

Трябваше да се състезаваме през гориста местност по изоставени влакови релси, като естествено се пазим да не паднем от тях. Бааааси. Ама сънят продължава
Оказвам се водач в състезанието, след като момичето на първо място пада от колелото, а Поли обърква пътя

Викам си, спокойно, бавно по релсите, те са тесни и не могат да ме изпреварят. Изведнъж остър завой през едни храсти и... цамбур! Оказвам се в морето

Релсите и гората са свършили внезапно във водата. Явно състезанието е на етапи за издръжливост и сега трябва да се плува. Еми хубаво, викам си, изоставям колелото и почвам да плувам към една шамандура в далечината. Започва да се чува глъчка от деца, хора, още малко и ще стигна плажа на къмпинг Градина

Смешното е, че плувам като стрела - такава скорост, че чак след мен водна диря образувам и имам преднина от около 2 минути пред втория (Илиянка). Така се озовавам в един огромен фонтан в средата на морската градина в Бургас, но се оказа, че ме наказват заради фалстарт спрямо Илиянка и другите състезатели - трябвало е да ги изчакам, когато са свършили релсите, и да плуваме заедно

Така се простих с наградата си - а тя беше... перфоратори