Не ме карай да се обяснявам, разбираш какво имам предвид. Ужасно се радвам, че правиш моя приятелка щастлива, но когато става дума за моите лични отношения с представители на твоята зодия.... е, установила съм, че не се получава. Дори и да има някакво привличане, то по никакъв начин не може да компенсира чутовните драми, които неизменно следват почти веднага и желанието ми или да извия врата на Рачето, или да го налагам с лопата по главата.
С което по никакъв начин не ти заявявам, че не те харесвам - говоря ти за интимна съвместимост с представители на твоята зодия и личния си опит с тях. Напомни да ти разкажа патилата си с Раци. Тук, вярвам, съм ви разказвала за онзи, дето щеше да се самоубива заради мене и аз му отворих прозореца... Това беше повратния момент, струва ми се.

Джуди, съгласна съм с всичко, което си написала. Има обаче една съществена разлика - аз (колкото и да не ми личи) умирам да правя хората щастливи (Везничка, go figure). Затова и нерядко отстъпвам и - когато имам желание - винаги намирам нещо мило, което да кажа някому. А в общуването ми с Овни това желание е налице, просто защото знам, че им трябва ееееей толкова малко, за да бъдат щастливи. И това "малко" е поредното потвърждение колко са готини и че са направо царете на света (да не говорим и че в повечето случаи наистина го вярвам). Ей това един Лъв посмъртно не може да се пречупи да го каже.
Както пише в редица описания за моята зодия - Везните сме в състояние да балансираме лодката и да направим така, че да спре да се клати. Обаче никога няма да настояваме за заслугите. Нека Овните, Скорпионите, Лъвовете и другите зодии, за които това е важно, ги получат. На мен лично ми е все тая. И Овните обикновено го оценяват - затова и се разбираме толкова добре. Пък и си знам, че както и да се палят и колкото и да викат, не мислят нищо от това наистина - и ще са забравили разправията след няма и 5 минути. Изобщо не са злопаметни, затова и намирам, че са големи душички. В интерес на истината, мен Овен никога не ме е обиждал, макар да съм се сдърпвала на няколко пъти с мъже от тия зодии. Години (буквално години) по-късно аз помня разправията дума по дума, той обаче изобщо не помни, че е имало такава (в конкретния случай Овенът беше забравил на следващия ден, а аз продължавах да му бъда бясна

).