Малеееее, тая вечер Памбос ни показва как се танцува бачата, ако двамата "вече се познавате". То изглежда и надежден повод да се запознаете, още повече, че при повечко емоция след 9 месеца може да имате да уреждате въпроси, свързани с бащинство и прочее. Изглеждаше много...

Ама каза, че първо ще учим варианта, при който още "не се познаваме" с партньора.
Илиянка, не знам дали и на вас ви е разправял същите щуротии, но на обяснението "това е танц, при който за жените на 4то и 8мо време има едно елементарно "фръц", аха-аха да насядаме по земята от смях. И - казва той - се брои така: "1,2,3 фръц, 5,6,7, фръц". Също и култовата оферта: Памбос обеща "по една жена на мъж" за онези мъже, които се навият да остават и за следващата група (явно там кавалерите са кът). И ние като помръкнахме, той продължава: "Ама, дами, ние ви подготвяме мъжете." Голяма е скица.
Пък, Ил, аз исках да те питам (понеже разправяше за "The roof is on fire") - имаш ли идея чия е версията, която ползват там? Намирам всевъзможни, но не и тази. И също една от песните, с които почваме (би трябвало да е меренге) - чувам само "makin' love", което се повтаря сигурно 100 пъти и няма почти никакъв друг текст. А Памбос прави особено екзотични движения и кара мъжете да ги повтарят - такива едни, постъпателни, сещаш се.

Ам, да - и категорично за мен той обяснява най-ясно. Както и да ни размества, аз все гледам да се набутам някъде около него, за да гледам, понеже иначе съм изгубена.
Само че днес взе а става малко кофти, защото дойдоха още към 30 души и вече мястото съвсем отесня. Настъпих една и съща мацка 2 пъти, мен също ме настъпиха доста брутално...