Вчера много се сближих с възглавницата ми на креслото. Толкова я стисках, бих, хвърлях, че едва ли сега ще е редно да поискам нещо повече от нея.
Но да се върнем на темата. Аз просто ще го кажа с една дума: "ПОЗОР". Харесва ми как изглежда с големи букви. Ще се въздържа от одебеляване и прочие. Не може ние да диктуваме през цялото време играта и накрая - НИЩО. Първия гейм супер. Втория направихме обрат, който накара даже и Симон да реве на скамейката и да не гледа мача от страх и срам. Но тогава се появи нашата надежда - Тошето. Браво на това момче. Игра много добре. Отличи се с това, че игра и за двата отбора. Жалко, че избра Куба за собствен отбор. Отиграването му беше просто - ЖАЛКО (ехх тези големи букви). Ако имаше жури в този момент, щях да очаквам максимална оценка за висотата му. Сега много хора ще кажат - "Е, голямо напрежение. Ама той е толкова добричък." и всякакви такива оправдания. Но истината е една - НИКАКВО оправдание няма за тази точка, която погуби и целия мач за нас. Друго щеше да е да ги бием и втория гейм при положение, че изоставахме с девет точки. Ако ги бяхме били Куба в третия гейм нямаше да знаят къде се намират. Просто психиката след "хубавия" втори гейм щеше да ги предаде. Както каза Владо в интервю за Нова телевизия - "Как може да се пропусне такава точка, при положение, че на тренировки прави 100 от 100 в тази ситуация?! Той провали мача". Че да не заблуда публиката вижте интервюто в сайта на Нова.
Също така Братоев показа "класа". Малко хора биха изкарали в аут топката при такава чиста ситуация. Това го прави неповторим, единствен. Да, защото няма друг, който да направи такава изцепка при 23:23

Опа, забравих, Тошко може би ще успее.
Играхме добре, виждаше се, че водим мача и играта. Но просто за пореден път се дъним като кифладжии. За това мисля, че няма оправдание за отбора ни. Просто да пропилеят такъв мач - ЖАЛКО Е.
Да не говорим в петия гейм какво показахме. Само Владо показваше дух за победа през целия мач. Включително в заключителната пета част, която наще чакаха някой от публиката да слезе и да им разиграе топката, която така простичко падна в средата на полето и всеки я гледаше с "влюбенЮ поглед. И така мога да продължа още ... но погледнете интервюто на Владо след в новините по Нова ТВ. Там той казва много правилни неща.
http://sport.novatv.bg/video/view/index ... %B8%D1%8F/Това е клипът