Kristo написа:
skycat написа:
и за това как човек отселява...
Оцелява си имал предвид, нищо, нищо, ти ше отселееш, аз няма да оцелея в тази страна, то се е видело...
А и начината ти на реклама е много калпав, ше споделиш ли кво печелиш, като зарибяваш други хора да правят същото като теб? Не се ли води, че ти крада хляба? Мижавите 200 лв за няколко месеца... каква помощ са ми? Щото ако имам семейство и деца, тези пари ше са ми супер-важни и ше разчитам на тях? И ше давам по 30 кинта за нет всеки месец, за да изкарам на 4-5 месеца 200 лв... Ква файда? Тва не ти е минавало през ума?
И трябва да провериш какво значи "двуличие", сериозно. Заглавието на темата е подвеждащо - не е вече реалност да изкарваш по 300-400 долара чисти на месец само от интернет. Ти сам казваш, че още не е така. Кой нормален ше ти се върже на глупостите? Хората, дето нямат пари да си купят храна, къде ше те намерят в интернет? Как ше ти видят начина, като нямат интернет? А тези които имат, не мислиш ли, че си правят сметката и щом имат за интернет имат и за други по-важни нужди? Коя ти е таргет-групата? Некви мързеливци, дето мислят, че с 200 лв могат да оцелят? Ти самия не разчиташ само на тва в нета, що ние да го правим пък било то и като помощно средство, само щото ти така ни съвестваш?
Не ставаш за рекламист, играй си там игричките, и не ни занимавай тука...
пс: а и подозирам, че сигурно съм по-възрастен от теб, но ме ласкае да ми приписват по-малка възраст....
явно не теб те е полазил манаф, а ти сам си си манафа
извинявай, че точно тук ти преча на високо интелигентната мисъл. То ва за какво ставам и за какво не, не мисля че много те засяга - това, че аз съм изкарал някакви си мижави 200 лв за няколко месеца, не означава, че други не изкарват повече на месец - просто аз споделям моя опит - не искам да казвам "вижте ме, аз вземам 10000 лв от една игра" - аз споделям това, което се е случило при мене.
До колкото това дали ще отселея или ще оцелея - зависи и от транслаторите, в крайна сметка в България растат хора, които не са много убедени какъв език се говори в нашата страна, камо ли да правят някакви си грешки.. Моята таргет група нито са някакви мързеливци, нито са някакви "баровци" - моята таргет група са хора, които обичат предизвикателството и търсяр нещо интересно, а по въпроса какво печеля аз от тях... Много ми е интересно защо винаго някой трябва да печели от някого нещо.. Нима ако споделя, че някой филм ми е харесал, ще спечеля нещо от факта, че и някой друг ще го гледа? Просто споделям какво съм забелязал, какво се е случило... Ако някой го интересува - добре; ако не го интересува - продължава си по пътя... Е, да - винаги има едни изтъкнати мислители, родом от Меден рудник или някое друго село, които ако не си топнат носа някъде, където не са ги канили, няма да могат да заспят..
хайде със здраве