Дата и час: 19 Яну 2026, 05:42

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Английски език
МнениеПубликувано на: 03 Окт 2010, 15:25 
Да живей словото
Аватар

Благодарил (а): 108 пъти.
Имаме английски ез. като факултативна дисциплина. Как става записването? На откриването някой пита за това, но преподавателите явно не знаеха и ни казаха да питаме в някакъв отдел (май Учебен, ама не съм сиг.) а и без това не знам къде се намира никой отдел, освен това имало някакви приемни часове... та затова питам тук - някой от горните курсове, който се е записвал на английски, може ли да обясни къде, кога и как става всичко... :rabbit:

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Английски език
МнениеПубликувано на: 03 Окт 2010, 18:20 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 7 пъти.
Elitsa Abstract написа:
Имаме английски ез. като факултативна дисциплина. Как става записването? На откриването някой пита за това, но преподавателите явно не знаеха и ни казаха да питаме в някакъв отдел (май Учебен, ама не съм сиг.) а и без това не знам къде се намира никой отдел, освен това имало някакви приемни часове... та затова питам тук - някой от горните курсове, който се е записвал на английски, може ли да обясни къде, кога и как става всичко... :rabbit:

да вярно ако има развитие по върпоса пишете и на мен

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Английски език
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2010, 21:48 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
За факултативните дисциплини по принцип записването става с подаване на молба (Уважаеми г-н Декан, желая да бъда включена в групата за изучаване на [дрън-дрън] и тъй нататък) в отдел "Студенти" (втори етаж по коридора вдясно от централното стълбище, някоя от първите врати). Там вероятно ще намерите груба и неефективна лелка, но това не трябва да ви плаши. Пробутвате й молбата си около началото на ноември и сте готови. =)
Лично аз на английски език не съм ходила, но колеги, които бяха записани, не бяха много доволни (май не е било сериозно и като че ли редовно бяха в кафето, защото преподавателката е липсвала). Но пък това не е проверена информация и е хубаво всеки сам да си прецени. Отидете няколко пъти през октомври и си помислете дали ще ви се ходи, дали ще ви е достатъчно полезно, дали нивото отговаря на нуждите ви и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ]