1. Тихомир - шибано безотговорно копеленце, което е готово да жертва чужд невинен живот, за да си спести малко неудобства. Абсолютна п*тка!
2. Асен - не е такъв проблем, че е пияница, а че е друго безотговорно копеленце. което знае, че му предстои цяла нощна смяна и не, че закъснява, а просто НЕ СЕ ПОЯВЯВА! Няма кой да го замести, а от работата му зависят човешки животи!
3. Румен - поредното безотговорно копеленце. Крещящ пример за това как хората масово работят, за да отбият номера и да си вземат заплатата, след което им дреме на х*я за това, на коети уж са се посветили. Когато човешки живот е застрашен, а ти имаш възможност да го спасиш, си ДЛЪЖЕН да го направиш. Особено ако си лекар. Всъщност не съм сигурен дали не трябва тоя нещастник да го сложа на второ място.
4. Павел - абсолютна п*тка. Първо, знаейки, че Ирена има (предполага се) щастлива връзка с най-добрия му приятел, той въпреки това спи с нея. Освен това в момента, в който трябва да покаже дали му пука за нея и дали е мъж на място, се скатава като последната п*тка, предавайки и нея и Евгени.
5. Ирена - не мога да кажа, че е виновна за каквото и да било, още по-малко за смъртта си. Доста тъпо е, че е изневерила на Евгени с човека, когото смята за свой най-добър приятел, но това няма никава връзка със смъртта й.
6. Евгени - не мога да го обвиня - научава, че приятелката му, с която живеят заедно, му е изневерила с човека, когото смята за свой най-добър приятел. Човешко е да се вбеси, а не е пророк, за да знае, че Ирена ще я блъсне кола. Е аз не мисля, че в такава ситуация бих реагирал така, но пак казвам - не мога да го виня.
Бива си го теста