Zahariev написа:
Защо си мислите, че всеки един от вас е безкрайно прав, а останалите - безкрайно объркани ?
Никога не съм смятала, че съм
безкрайно права за нещо. Всъщност при събирането на тази групичка, с която сме в конфликт от известно време, бях в чата им, радвах им се на активността, възхищавах се на ентусиазма им. Защо смятам, че са... не
безкрайно, но объркани. Защото е абсолютно невъзможно да се води нормален диалог с тях.
Когато се опиташ да водиш дискусия с аргументи, отговорът е
RadoRado написа:
Ти си еротично тъпа !
Когато конфликтът още беше по-нов и се събрахме уж да се разберем, другият господин стоеше и крещеше през останалите "ВИЕ СТЕ КОНЕ С КАПАЦИ! ВИЕ СТЕ КОНЕ С КАПАЦИ! ВИЕ СТЕ КОНЕ С КАПАЦИ! ВИЕ СТЕ КОНЕ С КАПАЦИ!". същият господин на дискусията по-рано същата вечер прекъсваше всички, иззимаше функцията на модератора и превръщаше всичко в хаос. Друг господин взе думата 43343484 пъти и веднага след дискусията обясни, че е проведена недемократично, защото... не са му дали думата.
Всеки път, когато се води спор, се прелива от пусто в празно. Не казвам, че нашето мнение е
безкрайно правилно. Но дори когато колеги не от двете групи ни подкрепят за невключване на някакво искане в протеста, на следващия ден цъвфа представител на другата група с готова декларация... в която е същото искане. И твърди най-нагло в очите на присъствал човек, че то било гласувано с да. Когато опиташ да обясниш нещо кротко, ти се отговаря на въпросите с обвинения. Когато бяхме в общ чат, изгониха "ония недоразумения от Инициативата" (имаше и по-грозни думи), защото "пречат". Когато им свършат аргументите, минават към обиди. Както се вижда и във форума.
Затова не смятам, че съм безкрайно права, но едно е факт - вече съм безкрайно изморена. Изморена съм да се опитвам да водя някаква форма на диалог с тези хора, с които всякакъв нормален разговор е невъзможен. След всички простотии, които изписаха за нас къде ли не, след всичките обвинения, че сме социалисти, комунисти и нз още какви -исти, задето искаме нормална субсидия за университета си (даже младежите от СДС са излезли в защита на това вчера, явно и те са от "Призив", явно и всички студенти от академиите, където са единни, са от "Призив"), се уморих да се опитвам да водя диалог. Пийте си, вярвайте си, че сте Великите Герои, които борят Лошите (в лицето на университета, на моя милост, на Инициативата, на Призив, на юдеомасоните и на който още ви душа иска), явно с вас (или поне с някои от вас) е наистина невъзможно да се контактува. Защото освен, че не съм
безкрайно права за нищо (безкрайно прави хора не съществуват), не съм и
безкрайно търпелива.
DID_miss написа:
Плюс това историята не помни истинските герои (тежък удар за Призив, ама к'во да прайм...)
С въпросното изказване на Джоканов - "Призив
(т.е. всеки, който не мисли като него) са психично болни, но вие помнете, че не те, а ние сме Истинските Герои, които историята не помни!" - съм запозната в детайли, чудех се дали да не го шеърна, ама си рекох да не изпростявам като него. Гледам обаче, че си му се вързала. Толкова смехотворно-псевдореволюционно е написано, че не очаквах. о.о
Интересното е, че единствените хора в тоя университет, които се изживяват като герои са именно от вашата група. Алкохолът така действа. Както ми заяви Феникса преди време - не изтрезнявал, защото трезвен човек революция не може да направи, нали и Ботев бил пияница. Показателно...