Аз като един умерен хомофоб искам да кажа че много се спекулира, така както правят всички малцинства де...
Твърдо не харесвам, не разбирам и не приемам гейовете - НО - това не ми пречи да съм напълно толерантен към тях, като просто ги игнорирам тези техни занимания и нужди и ако те не ми пречат и аз не им преча, също както се отнасям с пушачите например(ако не ми дими на главата, какво ми пречи, има право да се самоубие, щом го иска). Така както не харесвам циганите по обясними причини, но пък съм работил с такива и смея да твърдя че българите там бяха още по-големи цигани... Имаше само една разлика, че някои цигани излизайки от банята, продължаваха да смърдят, но пък за това вече не са виновни, а може пък и ние на тях да им смърдим, знам ли... Но знам и друго, а именно че циганите си имат и те техните касти и например към баш най-гадните мангали, останалите роми(айде поне веднъж и аз да се изразя политически коректно) се държат по-зле и от най-върлите расисти... Всъщност иронията в цялата работа е че ние сме от една раса или поне така са класифицирани, не знам защо...
Но все пак не мога да не се възмутя от един тлъст и лигав мангал че и педал... не зависимо преструва ли се или да, което е още по-лошо, значи и комерсиален педал, на кратко Азис, просто прекалено много дразнещи фактори на едно място... И да, разбира се че ме дразни и не мога да го приема и одобря, още по-малко да го разбера. Но трябва ли да се опитвам да го правя за да бъда толерантен? Под толерантен разбирам вместо да го изгоря на клада, просто да го игнорирам, не е ли достатъчно? А не да му козирувам за да не каже някой че го дискриминирам...
П.П. поздрав:
http://vbox7.com/play:b44c7787&al=1&vid=3982867