На мен пък ми е интересно настояща НЕпървокурснице какво точно си представяш под туризъм,мечтаеки си да отбиеш номера-да седиш на столче в парка ,а Георгиева да ти поднася кафе?Ако се чувстваш обидена от отговора ми,веднага мога да ти го обоснова...
първо и основно -това в което си права е че туризма не отбива номера-но аз пък се питам или по скоро смятам ,че човек особенно млад трябва да има някаква спортна дейност в живота си -за да си във форма-тва че си се разболяла и че не можеш да изкатериш един баир все нагоре нагоре.. еми мисля че се дължи на крехко здраве..съдейки естествено по себе си,защото аз ,бидейки НЕпървокурсница до са от туризма не съм се разболявала..Твърддението че чак видиш ли лошия "туризъм" те е вкарал в болница-брех некакси не го вервам.
Второ пребита не съм се чувствала...напротив
-кална-тук си права-но все пак хубавото е 4е калта се пере/отмива/остъргва,
а потна-хмммм-не съм била потна-не знам как си се обличала,но определемо правилния начин на обличане не е "всичко,което имам за зимата-дай на гърба".А и все пак душовете са за това да отмиват потта.
с това мое мнение не мисли че искам да се заяждам,излагам позиция,която е еднаква за всеки спорт,т.е. твърдо "за" съм да има спорт,който не е отбиване на номера,и твърдо против мрънкащи глезльовци,които обичат да отбиват номера.Ако позицията ти е ,че тузима не е твоя спорт,а волейбола да речем-тогава добре.Но ако позицията ти е-бе тука ако отбия номера на тва нема да е зле-....
аз харесвам туризма-по причина че и без туризъм половината ми свободно време-особено лятото минава в планината-Витоша съм я обходила бая мн пъти-да не говорим че съм я и обкарала

,а и също така не харесвам отборни спортове.С две думи мнението ти е твърде рязко