Дата и час: 22 Яну 2026, 23:41

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 161 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Надомна работа чрез Интернет
МнениеПубликувано на: 05 Юни 2010, 08:15 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
ако търсите работа чрез интернет, пишете ми в скайп, ще ви обясня как се работи. Скайп: vesvaldas

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2010, 15:51 
В началото бе словото

Това което ще ви предложа е нещо съвсем друго, но мога да гарантирам че са коректни с плащането, а и се изкарват доста добри пари. Разбира се иска се и малко труд от ваша страна, но не е нещо невъзможно. Всъщност вижте сами за какво става въпрос - http://www.ostrovatnasakrovishtata.com/. За всички които искат да се включат или имат някакви въпроси могат да ме потърсят на скайп - "luchi_luchano". Желая ви късмет.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 28 Юли 2010, 15:11 
В началото бе словото
Аватар

desentashak написа:
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lqvtashakfiesta и се
регистрирате-име,адрес,телефон,е-мейл и пр.Много важно е да посочите точен адрес-улица,
номер,град,тъй като на него ще Ви се изпращат заработените суми с чекове!!

Ти верно ли? :o
На мен ми звучи доста невероятно...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2010, 20:53 
В началото бе словото

Благодарил (а): 2 пъти.
Ето една чудесна статия за надомната работа - Фрийланс: минало и бъдеще на надомната работа - разгледайте блога, има практически съвети за нчинаещи фрийлансъри, както и статия с Популярни сайтове с фрийланс проекти

Успех на всички - надомната работа наистина дава удовлетворение, свобода и финансова независимост ;-)

Последна промяна Brilqnti на 29 Авг 2010, 20:56, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2010, 16:23 
В началото бе словото

Ето ви сайт за надомна работа.
http://bux.to/?r=anidin
Трабва да киквате на реклами
плащат
Моля когато се рег. да пишете мен като реферер (anidin)
Ако имате нужда пишете ми на e-mail : stas72@abv.bg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2010, 14:14 
В началото бе словото

Вижте в моят блог за печелене на пари от нета - www.member-money.blogspot.com

В него има вече няколко различни начина за печелене на пари, като всяка седмица ще добавям нови начини. Който се итнересува да го посети и да прочете.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2010, 17:41 
В началото бе словото

Аз не мога да разбера как има хора , които да кликат по реклами по цял ден , да си пускат сърфове , които им пълнят компютрите с всякакви глупости , чудят се как да напълнят нета с линкчетата си да сабират реферали , от които ще земат половин стотинка :lol: :lol: :lol: . И накрая на месеца , след зверско кликане ... като видиш резултата ... 1-2-5$ ... Сега ще почнат да казват всички - Аз правя 200$ , ...друг пък правил незнам си колко хиляди ... пълни глупости. Всички се надъхват само за да съберат реферали... и то никой не може да гарантира. че дадения сайт няма да скамне след 5 дена и всикия ви робски труд - кликане и сърфиране да се провали ... Има много по-хубави и приятни начини за да изкрате някой лев от интернет , които не ви искат целия ден за да кликате или сърфирате ... не говоря , че ще правите кой знае колко , както всички са свикнали да зарибяват ... говоря за около 40-50-60 евро на месец. От доста време се интересувам от интернет и мога да гарантирам за тези дейности ... ако има желаещи могат да ми пишат на лично ... целта ми не е да пускам линкове тук и да събирам реферали , а просто да помогна на някой сериозен да почне отнякъде :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2010, 12:29 
Да живей словото
Аватар

такаа...тия с кликането сайтове са пълна загуба на време....... пробвал съм какви ли не от cashfiesta до nimbux..
и т.н. това с острова на съкровищата ме уби направо :lol:
прегледах ги горе долу предложенията и единственото което е хубаво според мен е това от 7-ма страница последното...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2010, 23:26 
В началото бе словото

Реших да отделя известно време да направя едно малко уроче за един хубав сайт. Та така ... това е един от най-големите туристически онлайн гидове. Работата е следната - качвате снимки от места където сте били - вие трябва да сте правили снимките , пишете мнения за места където сте били - оново ваши собствени , а не копирани. Администраторите са много коректни и не ги мързи да преглеждат всичко и при нарушение оставате без акаунт. Други начини за печелене от тук е просто да давате оценка на мнения и снимки , които са качени от други потребители в сайта. Можете да поканите приятели и да взимате 30% от това , което те заработват , но естествено това е като ваш бонус , а не се ущетяват хората , записани като ваши приятели. За всяка една дейност от посочените горе получавате точки - така неречените " мили" , които в края на всеки месец се обръщат в пари - хубавото е , че валутата тук е евро , а не долари , което естесвено значи по-голяма стойност на печалбите ви. Когато точките ви станат пари , те се натрупват в така наречената "банкова сметка" , която ви е фактически сметката в сайта. След като там сте събрали 25 евро , може да си поискате изплащане , което отнема около 10-тина дни след заявката. Парите ви се превеждат в Moneybookers - онлайн банка , от където можете директно да си ги дръпнете на кредитна/дебитна карта или пък банкова сметка. Процесът изглежда сложен , но е много лесен за изпълнение , проблем може да е за някой , че чакат 10-тина дни. Това е основното ... сега ще обеснявам как се извършват по конкретно дейностите в сайта. Сайтът е http://www.trivago.bg/vladkata-351225m , това е мой реферален линк, естесвено не ви карам да ми ставате приятели ,но ако нямате под кого да се регистрирате , нищо не ви коства да се регнете под мен.Та сега към самата работа със сайта- след като се регистрирате и си влезете в акаунта ще се озовете в това меню:
Изображение
В червено съм оградил правоъгълника , в който са ви така наречените "мили" , които сте направили до този момент. В жълто е нивото ви в сайта - то се мени в зависимост от това колко мили сте направили.След като щракнете на милите си ви излиза следната статистика :
Изображение
Тук виждате откъде сте получили точките си и колко са те общо. Отдолу съм заобградил колко точки сте направили за настоящия месец и на колко пари се равняват те за текущия момент. Моля да разберете , че примерно днес ако имате 2 000 мили и теса 2 евро , то утре може да са вече 1.95 евро ... защото принципа , на който се изчисляват е това какъв процент са вашите точки от общите точки направени от всички потебители ... и съответно такъв процент от парите предвидени за потребителите ще вземете. Но при добро желание това няма да ви оказва проблем . Да се върнем пак на сайта ... на главната страница , под мястото , което показахме на първата снимка са ви разположени опциите:
Изображение
Тук виждаме опциите , а именно - писане на мнения , качване на снимки и поканване на приятели. Просто цъкате на това , което имате намерение да вършите и започвате . Ето как изглежда поставянето на мнение за дадено място:
Изображение
Виждате горе свете полета , които трябва да попълните - страната , където се намира мястото , за което ще пишете и съответно самото място го пишете в другото поле. Внимавайте с правописа , защото ако объркате някоя буква ще го приеме кат нова забележителност и ще вземете малко тчки. Отдолу съм ви подчертал със чевено мястото където давате оценка. Тук избирате някоя от точките , като от ляво надясно стават от зле до перфектно оценките. Най-долу в йълто винаги слагате отметка , че вие сте измислили мнението.След като приключите , просто го публикувате. Забравих да спомена , че на тази снимка се вижда горе в ддясно едно малко оранжево правоъгълниче , където пише 250 - това са максималния брой мили , които може да вземете за писането на избрания от вас обект - естесвено има обекти за които може да вземете над 350-400 точки. Веднага след като напишете мнението вие получавате точките , а в последствие те се увеличават в зависимост от гласовете , които получава мнението ви от другите потребители. А ето как става това :
Изображение
Тук съм показал едно от моите мнения , може да го прчетете и да видите какво представлява едно обикновено мнение за даден обект. Веднага след постването му то има оценка 50% , но после от други потребители натискат върху мястото обградено с червено и ви излиза скала от 10% до 100% и въз основа на гласовете вие взимате точки за това мнение. А за гласуване - мож и вие да гласувате , но за мнения и снимки на други хора , не на своите. За всеки глас получавате 1 миля , което е малко , но може да гласувате и за 200 снимки на ден - не е проблем стига да давате реална оценка , а не да цъкате 100% на всеки.Общо взето е това - горе вдясно си има търсачка и там пишете да кажем "софия" и ви излизат снимки от софия и почвате да гласувате.До тук мисля да спра за сайта , а по-късно ще направя и уроче за Moneybookers - регистрация и превеждане на пари. Ако се регистрирате , взете през линка , който ви дадох и кликнете на станете мой приятел , което се намира под снимката ми в оранжево правоъгълниче. Пак казжам , не настоявам да набирам реферали , но просто е загуба , ако някой се регне свободно , защото тои така или иначе не губи нищо , а само този под когото се е регнал може да спечели някои друг цент. Мерси предварително и ако има нещо - пишете . Скоро пак ще представя друг хубав сайт.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2010, 14:00 
В началото бе словото

Здравейте ако търсите лесен начин за печелене на пари мога да ви помогна с няколко сайта от които може да изкарате малко $ без да е необходимо да влагате каквито и да било ваши лични средства така наречените PTC сайтове нужно ви е само регистрация в Paypal и активен E-mail правите си регистрация и почвате да печелите пари като цъкате на линковете има по 4 линка и като ги мините в баланса ви ще има о.о4$ и това всеки ден ако сте упорити и търпеливи след време може да изкарвате и по 1$ на ден а ако сте наистина упорити може да стигнете и до 20$ и повече на ден така че решението си е ваше ако имате нужда от допълнителни средства за вашето всекидневие то тогава ми пишете на e-mail:rum_rig@abv.bg и ще ви пратя два линка на доказани че си плащат сайтове и ще ви обясня как да си изкарвате и повече пари но трябва да сте сериозни иначе няма смисъл

тези два сайта съм ги изпробвал лично и гарантирам че плащат но да знаете има и други хиляди които не са така коректни отне ми 6 месеца докато ги селектирам и разбера кои плащат и кои са SCAM "ментета"
така че се възползвайте и ми пишете

Успех

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2010, 15:14 
В началото бе словото

:lol: :lol: :lol: И я им обесни на хората как ще правят по 20$ на ден от това ? :lol: Малко се изхвърляш май ... знам за кои сайтове говориш и колко се прави ... то 1$ на ден е почти абсурд ... като сметнеш колко реферала ти трябват, а за 20$ нямам идея как го измисли ... Ясно е , че търсиш някой да се регне под теб , ама поне говори реални неща ... даже и 100% реферална да ти дават ... това прави ... 24 реферала , които ще цъкат всеки ден , всички реклами за да правиш ти 1$ ... а я си помисли за 20$ колко ти трябват ... 480 реферала и всички да са активни !!! :scratch: :scratch: :scratch:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2010, 01:23 
В началото бе словото

И аз така си мислих ама не е толкова трудно в момента сън с 50 реферала и правя по 50 цента а лимитът ми е 500 реферала аде сега ми кажи по колко ще правя на ден а при ъпдеит може да стигнеш много повече ама много а и не карам никои да се бъхти по цял ден а само по 15-20 мин а и не му взимам нищо нали защо да не ми стане някои реферал тои ще си искарва за него и аз ще получа нещо за мен което е бонус от сайта не от човека. а и още нещо на ден се изкарват 4 цента а на мен саита ми дава не човека които цъка 2 цента

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2010, 16:44 
В началото бе словото

Ajax написа:
Аз не мога да разбера как има хора , които да кликат по реклами по цял ден , да си пускат сърфове , които им пълнят компютрите с всякакви глупости , чудят се как да напълнят нета с линкчетата си да сабират реферали , от които ще земат половин стотинка :lol: :lol: :lol: . И накрая на месеца , след зверско кликане ... като видиш резултата ... 1-2-5$ ... Сега ще почнат да казват всички - Аз правя 200$ , ...друг пък правил незнам си колко хиляди ... пълни глупости. Всички се надъхват само за да съберат реферали... и то никой не може да гарантира. че дадения сайт няма да скамне след 5 дена и всикия ви робски труд - кликане и сърфиране да се провали ... Има много по-хубави и приятни начини за да изкрате някой лев от интернет , които не ви искат целия ден за да кликате или сърфирате ... не говоря , че ще правите кой знае колко , както всички са свикнали да зарибяват ... говоря за около 40-50-60 евро на месец. От доста време се интересувам от интернет и мога да гарантирам за тези дейности ... ако има желаещи могат да ми пишат на лично ... целта ми не е да пускам линкове тук и да събирам реферали , а просто да помогна на някой сериозен да почне отнякъде :wink:

Незнам за какъв робски труд говориш колега - работата отнема 10-15 мин дневно ?!?!? :lol: :lol: :lol:
Освен това ясно е ,че и на теб целта ти е точно да пускаш линкове :lol:
Хайде ако някой иска ето ги и моите : (гарантирано плащат - вместо да губите време в фейсбуук изкарайте някой лев за кафе ;) )

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2010, 17:07 
В началото бе словото

Аз не мога да разбера защо всички смятат, че надомна работа = кликане по реклами и пускане на реферали?
Специалист може да си изкарва прехраната с интелектуален труд от дома по интернет - това за мен е надомна работа... а кликането по реклами е загуба на време. и ако вместо да кликате по реклами по 15-20 мин. на ден използвате това време да четете по 1-2 статии за усъвършенстване на някакви свои умения - ще спечелите повече погледнато в дългосрочен план :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2010, 13:10 
В началото бе словото

Добре няма проблем но хем да се образоваш от четене на статии можете да изкарвате и пари ето тук http://www.readbud.com/?ref=4940048 :) четеш и печелиш

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 161 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Строго поверително! Надомна работа!

в Работа, стаж и кариера

Теодор Граматик

2

4463

14 Апр 2010, 23:02

biscuit Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Въпрос за Надомна работа

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в Работа, стаж и кариера

Elitsa Abstract

16

3438

27 Дек 2011, 14:39

vuzell Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Проверка на данните на студентите чрез интернет

в Студенти - общ форум

Ginger

10

1495

04 Юли 2008, 08:36

Ginger Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Плащане на таксите за общежитията чрез интернет

в Новини ФФ

Blood Countess

1

831

06 Яну 2008, 15:28

deepkeeper Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Най-лесната интернет работа чрез Cashfiesta

в Работа, стаж и кариера

vanioapa

1

3172

28 Юни 2012, 20:23

jenyna Преглежда последните мнения