Дата и час: 17 Яну 2026, 16:02

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2006, 14:57 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Morning Star написа:
По думите на Silenoz изобщо не е ставало и дума за тяхно участие в България, а онези пикльовци ги обявиха в списъка като "дали съгласие да участват" - дрън дрън! Ако има нещо, което да мразя много, то това е да ме лъжат на дребно...

Тия неща в нашата мила родна земя са достатъчно често явление,за да си заслужава да си хабим нервите излишно. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2006, 15:57 
От дъжд на вятър
Аватар

Psyche написа:
Morning Star написа:
По думите на Silenoz изобщо не е ставало и дума за тяхно участие в България, а онези пикльовци ги обявиха в списъка като "дали съгласие да участват" - дрън дрън! Ако има нещо, което да мразя много, то това е да ме лъжат на дребно...

Тия неща в нашата мила родна земя са достатъчно често явление,за да си заслужава да си хабим нервите излишно. :wink:

И да се оставим да ни лъжат все едно нищо не е станало.. :roll: Според мене точно такова поведение стимулира престъпността в България като се започне от най-дребните лъжи до убийствата и финансовите престъпления.Всеки си прави каквото си иска, а хората са свикнали с това и вече не им пука....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юни 2006, 17:13 
От дъжд на вятър
Аватар

^Не става въпрос да си мълчим и не съм казвала такова нещо-има си хладнокръвен и подходящ начин да накажем всички гадни спекуланти-пишеш на мениджмънта на официалния сайт на съответната група ,обясняваш,пращаш линкове (абе доказателства за злоупотребата)-и оттам пичовете си поемат нещата. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2006, 15:06 
В началото бе словото
Аватар

не мисля че групата ще тръгне да разследва такива прояви , но както и да е ... все пак важно е какъв е списъка сега , а не какъв е бил в началото , не е ли така .... пък и "началото" беше много отдавна , та каквото и да са обявили, на дали е имало смисъл да се надяваме че ще стане ....
квото има сега ... тва е ... :?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: eee
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2006, 12:34 
В началото бе словото
Аватар

Какво сте се заяли с това кой ще идва и кой не? Аз например слушам метъл от скоро и постоянно откривам нови групи които ми харесват... вие от този списък всичко ли сте слушали? Защото едно 90 процента на мен са ми terra inkognita и ми се искаше да ида заради самото изживяване, защото е веднъж... не усещате ли, че сте щастливци само поради факта, че подобно нещо се случва тук и имате възможност да отидете? На мен ми остава само да ближа рани, че няма да съм тук!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: eee
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2006, 12:46 
От дъжд на вятър
Аватар

deadriver написа:
.. вие от този списък всичко ли сте слушали? Защото едно 90 процента на мен са ми terra inkognita !

Чак 90 % не ,но има доста банди,които са си баш тера инкогнита...не само за теб :wink: .Но без това не може.Нали е запланувано да се свири нон -стоп, представи си- ако всички групи са величия от рода на първите няколко реда в списъка, няма да остане време да отидеш до тоалетната , за да не изпуснеш нещо.Аз най-вероятно ще спя по време на изпълненията на по-незнайните и безинтересни банди, че инак няма кога.
:lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: eee
МнениеПубликувано на: 13 Юни 2006, 13:29 
В началото бе словото
Аватар

deadriver написа:
Какво сте се заяли с това кой ще идва и кой не? Аз например слушам метъл от скоро и постоянно откривам нови групи които ми харесват... вие от този списък всичко ли сте слушали? Защото едно 90 процента на мен са ми terra inkognita и ми се искаше да ида заради самото изживяване, защото е веднъж... не усещате ли, че сте щастливци само поради факта, че подобно нещо се случва тук и имате възможност да отидете? На мен ми остава само да ближа рани, че няма да съм тук!

и аз съм така , почти 90 % не съм ги чувал , и ще ида за изживяването и защото е в Бг и е на по-достъпни цени в сравнение с другите подобни фестивали.... пък и почивката (ако може така да се нарече) си е бива .... само въпроса "кога да се спи" трябва да се доуточни :))))

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юни 2006, 17:01 
DreamlesS
Аватар

Ще има билети за отделните дни :lol: 8) :lol:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Масивен звук в Христо Ботев на 25.06.2006 със Spor и HMSU

в Други

hmsu

0

421

08 Фев 2006, 19:05

hmsu Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Прием с оценка от матура за лица завършили 2006?

в Матури

gutter

2

1783

16 Юни 2008, 12:21

cristall Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Подготовка за изпитите по биология и английски (2006/2007)

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2004-05-06

Blackmore

17

5388

13 Сеп 2006, 11:49

vaska87 Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Президентски избори 2006 в България: вот без изненади?

[ Отиди на страница: 1 ... 9, 10, 11 ]

в Новини

MZ4

161

4344

30 Окт 2006, 20:44

FeverNew Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. ШАМПИОНСКА ЛИГА сезон 2006/2007

[ Отиди на страница: 1, 2, 3 ]

в Спорт

THE_PARASITE

33