Търговецът на кристал написа:
Хахаха, ама не, кажи честно - не са ли страхотни? А на Мина муцунката е няма толкова сладка просто. Едва тая вечер успях най-сетне да различа коя коя е. Ама какви крака...

Аз малко се поозаптих и си върнах предишното търпение - в смисъл, искам всичко, но не го искам веднага. И като ме обземат мрачни мисли, си повтарям, че Памбос и другите там са професионалисти и нещата се се случат с времето (вярвай си, м?).
Между другото, за пръв път покрай руедата ми направи впечатление как танцуват мъжете в групата - има двама, с които се чувствам много комфортно. Единият води почти толкова уверено, колкото Памбос, което ми е много странно, защото май не е от напредналите, ами си е баш от нашите. А другият на загрявката изобщо не може да се ориентира кое-как, маха там краци и толкова. А като правим руеда и дойде ред да танцувам с него, му се получава супер.

Шантава работа.
Ама кажи за бачатата, след колко време да се надявам да я почнем? Че само се зарибявам тука...
Ми, аз по краката на мацките не се заглеждам, и моите хич не са лоши

Затова пък се заглеждам по други неща

Мина така и не съм я виждала между другото, само съм чувала за нея, ама никога не е влизала при нас.
Нещата определено се случват с времето. Доста, доста време

Аз като си спомня в началото какво беше, никаква ориентация, пък камо ли за грациозност да се говори. Но сега виждам доста напредък, въпреки че честно казано сме си доста далеч от истината, и то цялата група. Предната, в която бяхме, бяха доста схватливи, обаче тази сега..., абе, да кажем, че инструктурите всеобщо ни третират като деца-идиотчета

Ама пък отново ми е много забавно
На мен винаги ми прави впечатление кой как води, не виждам разлика между руедата и обикновения танц по двойки.
Не я ли почнахте тази бачата? Аз май отговарях на въпроси на брат ми за нея, пък и ти нещо казваше май за тръгването назад на жените, че трябва да улучиш крака

При нас тя е малко между другото. Обикновено Памбос я дава за последен танц и гаси лампите за по-романтично. Ама на вашата група още ви е рано за такава романтика, не сте се опознали толкова добре