inc написа:
:)
Старите лексиконски въпроси:
1. Чай или кафе? (ни мо'а ви запомня сите кой-какво...

)
2. Театър или кино?
3. Бира или твърдо? Женски/гейски ли са коктейлите?
4. Море или планина?
Ух... ще ги смешам май че, ама здраве да е.
5. На хотел или на па-па-па-палатка?
6. Руси или тъмни?
7. Има ли потребител, който според теб ти се дразни?
8. А ти на кого не се кефиш твърде много? (Питам 'щото даваш вид на мн уравновесен и безконфликтен човек, не за интрига.

Не много...

)
9. На кого не симпатизираш, но уважаваш?
10. Посочи 5-ма форумци, с които предпочиташ да общуваш онлайн; и още 5, които предпочиташ да засичаш само във форума. Обоснови се, моля.
11. Умееш ли да готвиш? А да гладиш? А да сечеш дърва?
12. Коя е последната книга, която си купи? (учебници и т.н. за уни не се броят)
13. Какво искаш да те питат и какво - не?

1 кафе до гроб
2 театър,там съм по-редовен посетител
3 твърдо,бира пия веднъж-дваж годишно,еми аз лично коктейли не пия,иначе като работех ми се налагаше постоянно да правя, иначе имам любим шот ''Black French'' черен афтършок,бийфитър,абсент - само за напреднали
4 море
5 на палатка само ако има с кого да съм в палатката
6 чернокоси направо
7 ами може и да има, нямам наблюдения
8 имаше един колега,с когот спорихме за футбол ли беше,за музика ли, мин година и ме беше поизнервил,но не му помня ника
9 уважавам всички,докато не ги опозная,за да докажат,че заслужават уважение,има хора, на които симпатизирам,обратното не
10 хаха,с администрацията предпочитам онлайн

на живо си контактувам иначе със Светлъо,Яна,Борис,Ангел и други,но го правя защото ми допадат и ми е приятно общуването с тях,бтв нямам толкова контакти с хората от форума,нямам някакви съображения,поради,които да желая контакт с едни виртуално,с други лайв, ако ми допаднат,без значение е
11 да,готвя,досега няма оплакали се,даже се връщат(напоследък специализирам в сладкарството)

;гладя,но не обичам,особено ризи;вече не цепя дърва,преди ми се налагаше - така е на село
12

аз рядко чета,предимно българска проза и поезия,книги мн отдавна не съм си купувал,нямам спомен коя последната
13 питайте ме каквото желаете, отговарям на драго сърце,държа да съм открит : )