slighter написа:
Аа, супер има 9-ти, мислех, че си спрял и работиш по друго

btw истрията е доста интересна, само аз ли го следя
другаде някъде не го ли публикуваш? форумът е доста поумрял напоследък
Aз си работя по доста неща така или иначе, но романът е единственото, на което съм предвидил целия сюжет и дори финала се знае какъв ще е... е, само от мен.. А за 9 епизода, още нямате идея за кво ще иде реч и кви неща ще стават... Ще го публикувам и в специален блог, стига да събера достатъчно епизоди, така че да мога да пускам на всеки 3 дни нов и да не стане така, един ден да не ми останат... може би като насъбера 20-30... и съм напреднал с писането...
Scion of balance написа:
Има ли шанс да се направи някой съкратен вариант в който да се опишат основните неща от сюжета

Той романът Е съкратения вариант на идеята, толкова много неща орязах, че... все пак най-култовите идеи ще бъдат включени като например... не, няма да кажа, споко
И сега малко
SPOILERS:
Всеки малък детайл от историята е checkov's gun. Централната сюжетна линия не се гради около пътуванията във времето, а около нещо, което още не съм представил, а само загатнал - най-очевидното загатване е в думите на професора от един епизод. Не вярвайте на всичко, което героите казват, особено учените - щото те не знаят, кво е ставало в миналото, какво искат героите и какво ще става в бъдещето. И помнете, че докато децата порастват, стават все по-трудноконтролируеми...