Брей?! А на мене ми се карат, че съм разчитал на лични нападки и съм се бил заяждал.
Я иди и прочети пак мойто мнение, после ЗАГЛАВИЕТО на темата, после пак мойто мнение.
Стана ли ти ясно кои точно кучета имам предвид? Ако не, да подесетя - "помияри", "мастии", улични кучета. За които е темата.
После... ако само да "изкараш това изречение" е била целта ти - ми да беше чел из темата по-сериозно - пет-шест страници по-рано съм го казал. И преди това поне още един-два пъти. Да ме беше питал направо или просто да беше пуснал една търсачка - колко нерви щеше да спестиш и на себе си, и на цифра народ още

Ето ти мойта теза, обоснована и прочие...
Boromir написа:
На мен лично не ми пречат нито къртиците, нито мишките, ама и капани съм залагал, и къртичини съм наводнявал и ми е било мъчно понякога, като видя разполовена мишка (чийто грях е само, че търси храна) в капана. Селскостопански вредители. И те са живинки, ама съсипват труда и градинката - ерго - секира. Жалко е, ама е факт. Иначе къртиците ще съсипят корените на моите ягоди, а мишките ще изгризат всичко, дето става за ядене в мазето.
И с уличните пухчовци е така - сами по себе си те са животни и си вършат животинската работа и си живеят животниския животец. Само дето това пречи на хората, и то доста сериозно им пречи - болести, шум, мръсотия, атаки и прочие. Ерго - уличните кучета са вредители. А вредителите се унищожават.
Обясних си тезата така, че и самите улични кучета биха я разбрали.
От половин година назад - 2010/07/17, страница 6 на тази тема. Стоя твърдо зад нея теза. Както и зад думите си, че твоите коментари за загиналия човек са грозни, неуместни и накратко казано - изложи се много.
Казах ти - не е целта ми да се заяждам с тебе. Дори ти предложих да се извиня. Какво още негодуваш?