Дата и час: 22 Яну 2026, 16:05

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2006, 00:38 
Писаружяк
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Аз пък имам 5.10.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2006, 14:53 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
ми така както сте почнали и аз да взема да се похваля :) 5.50, макар че на изпита в Софийския сигурно ще имам по-нисък резултат :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юни 2006, 17:12 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 130 пъти.
И аз да споделя грандиозния си успех - 5.40 :( А в продължение на две седмици само разправях колко лесен е бил изпита...
Както и да е. Някой питаше за статистика, надявам се да съм полезна: броят на оценките като моята и нагоре е 58. Сигурно повечето са на момичета.
Иска ми се да повдигна друга тема - какво мислите за новото балообразуване? Например, за английска филология (единственото, което лично аз искам там) оценката от изпита се умножава по пет. Което значи, че при евентуална еднаква оценка от дипломата по БЕ, но различна с 20 стотни от изпита, разликата в баловете ни става ЦЯЛА ЕДИНИЦА... Как ви се вижда?
Не знам, да не би аз да съм спала последните години и винаги да е било така? Дори съществуват специалности, при които нищо от дипломата не се взима, а оценката се умножава по 6.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Юли 2006, 20:02 
Sick Satisfaction
Аватар

Благодарил (а): 357 пъти.
ImaLiZnachenie написа:
И аз да споделя грандиозния си успех - 5.40 :( А в продължение на две седмици само разправях колко лесен е бил изпита...
Както и да е. Някой питаше за статистика, надявам се да съм полезна: броят на оценките като моята и нагоре е 58. Сигурно повечето са на момичета.
Иска ми се да повдигна друга тема - какво мислите за новото балообразуване? Например, за английска филология (единственото, което лично аз искам там) оценката от изпита се умножава по пет. Което значи, че при евентуална еднаква оценка от дипломата по БЕ, но различна с 20 стотни от изпита, разликата в баловете ни става ЦЯЛА ЕДИНИЦА... Как ви се вижда?
Не знам, да не би аз да съм спала последните години и винаги да е било така? Дори съществуват специалности, при които нищо от дипломата не се взима, а оценката се умножава по 6.

На това мнение ще отговоря с месец закъснение... но какво пък :oops: Наистина в ПУ балообразуването е доста по-различно и на много специалности дори на човек не му трябва никаква оценка от дипломата. Това от една страна е добре ако някой е бил ощетен от кофти даскал/ка в средното училище, но от друга страна може да е изкарал случайно висока оценка от някой наистина по-знаещ отличник и... Уф, сложно е :D Пък иначе си права за разликата в бала. Максималният е 36, нали? При такова балообразуване дори не мога да преценя кой бал е голям и кой малък :shock: Честно казано не виждам смисъл от него, но... щом така са решили няма как да го променим (е, не че съм тръгнала, но...) :roll: Айде, успех на всички и на редовния! :wink:

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Оценки от предварителният изпит по география-Коментари

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4 ]

в КСК 2007-08

Astella

57

4665

05 Юни 2007, 20:05

marrylin Преглежда последните мнения