Дата и час: 22 Яну 2026, 16:01

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Размисли и страсти '11: Димо
МнениеПубликувано на: 19 Фев 2011, 14:07 
сладоледено-шоколадово-спагетено чудовище
Аватар

Благодарил (а): 151 пъти.
Обичаш ли сладолед? :P Кой ти е най-любим?
Червено или бяло вино?
Най-хубав спомен на морето?
Откога не си ходил на дълга почивка на море? (разбирай поне 5 дни).
Любим български град? Защо?
Ходил ли си на някакви уроци като малък - пиано, бойни изкуства, т.н.?
Любими книги? (Вече мога да се досетя, че не е само една :P ).
Как понасят очите ти този геноцид да седиш по цял ден пред компютър, да четеш книги на телефона си и т.н.?
Имаш ли много растения вкъщи? Съни опитва ли се да ги гризе? :)
Имал ли си някога куче?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Фев 2011, 16:11 
мушмулите се броят наесен
Аватар

Благодарил (а): 408 пъти.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
А защо вече не пишеш по темите? Не сме ли ти интересни вече? :( То не, че аз съм от много активните...

http://www.freerice.com
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Фев 2011, 10:05 
Попълнихте ли в профила си специалност и курс
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Такаа... Между СПА-то и СПА-нето, докато другите колеги закусват, а аз се излежавам, защото съм на "диета" и не закусвам (нищо, че снощи изядох 500+ грама джоланче, но те са ми слабост), да взема да отговора на някой въпрос... Да започнем с първите няколко

yanislava_kirilova написа:
Ама ти си от Видин :shock: :cheers: Кое училище си завършил ?
- мдааам, от Велики-Видин съм :) Макар и напуснал го още преди 12+ години, все още си пазя постоянен адрес там, и все още ги радвам с данъците си (ако изобщо остават за общината там, де). Завършил съм английската, Коко по физкултура ми беше класен, ако някой от вас е завършил там, със сигурност го знае :) .
Янче,късно е да казвам,че съжалявам, за мене вече просто си от Видин.. - мдам, от там съм си и да споря не мога :) .

към Димо:
имаш ли си приятелка,смисъл сериозна сериозна, сериозна, колко да е сериозна? Да речем, че си имам достатъчно сериозна :) .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Фев 2011, 10:46 
Аватар

Каква ти е визията за бъдещето? Твоето бъдеще, имам предвид. Какво искаш да има в него? Какво искаш да постигнеш? Ами... Визия нямам... Идеи какво искам да постигна също... Каквото можех, съм постигнал - апартаментче имам някакво (тоест банката има, да речем, че бих искал да е повече мое, отколкото нейно, което си се води цел), автомобил си имам (по-скоро автомобил и половина по размери, разход и данъци :) ), гадже също, котка, хладилник с морски деликатеси, които обожавам, но се чудя как точно да си сготвя. Какво повече му трябва на човек?

Предвид факта, че повечето ти връстници се изпожениха и си народиха деца, как ти се отразява това? миии... покрай фиксираните часове на работа всеки божи ден, така и не ми оставаше много време да ги виждам повечето често, така че вероятно разликата не е голяман и сега.

Нямаше как да не забележа, че преди в компания беше много по-активен и деен, докато сега някак си... си кротуваш отстрани и не си толкова общителен. На какво се дължи тази промяна? амии - вие напоследък пораснахте с година и половина-две, откакто се познаваме, та глупостите които върша по срещи, сте ги надраснали :) . Шегата настрана, може би вината си е в мен - трябва някой ден да си променя графика - цъкане в Интернет всяка вечер до 12 ч. някъде, четене на книжка до 1 ч., ставане в 7:15. Нормално със 6 ч. сън всяка нощ, и измисляне и нещо през уикенда, така че пак да не си отспя, да си кротувам предимно...
Пък и за кротуването - аз и по принцип не съм от водещите разговора, трябва да ме заговори и/или попита някой нещо, че да се включа...

Помниш ли онези солети от рождения ми ден, които топеше в шоколадовия фонтан? Знаеш ли, че наскоро майка ми откри, че в магазина се продават бисквитени пръчици (като солети), покрити с шоколад? :mrgreen: Хъм, не знаех, но сигурен съм, че има голям пазар на всякакви неща, покрити със шоколад...

Минавала ли ти е през главата идеята за създаване на собствен бизнес? С идеи като горната можеш да завладееш световния пазар : D Собствен бизнес си имам, но си имам и собствен мързел, така че бизнеса е предимно в почивка. Някой със свободно време и без изисквания за начална заплата да си търси шеф? :)

Коя ти е любимата електронна джаджа? PocketPC-то ми Dell. Първо ме слушаше 4 години, и след като съвсем сдаде багажа, опитах да го сменя с две други. Но... пак се върнах към него и си поръчах съвсем същото, ново, и сега отново ми е верен приятел - чета си поредните книжки на него.

А коя ти е най-омразната? да речем телевизорът, заради политиците, които се показват по него, и псевдожурналистите, забравили, че работят за народа, не за политиката, или за себе си.

Кое е най-безполезното нещо, за което си давал пари? Мии... много са :) . Да речем китайският ми нетбуук, на който се порадвах докато подкарам Линукс, докато го омазах веднъж, и после докато го подкарах пак. И... сега така си седи, защото си имам нормален лаптоп, пък нетбука е леко бавничък... Като за цената си (100$ + 20$ доставка, поне от томболата(те ги дават според наличностите си) ми се падна по-скъпия модел, на цената на по-евтиния) е екстра, но не е като да ти е приятно да киснеш във фейса с него, де. Така че се продава... Или просто си живее в шкафа.

А кое е най-скъпото нещо, което си купувал (отделно от апартамента, разбира се)? Ми... колата. Сигурно Поли би била и по-скъпа, но още не са ми подготвили оферта :) .

Събираш ли си монетките късметчета от улицата? Мчи да. И сега да видя някоя, ще я взема. Иначе понякога като изръся някоя стотинка, я оставям, така че за следващия да е късметче, докато за мен е просто монетка. Една време, по комунистическо време още, само докато стигна до кварталният Супермаркет (нещо като МОЛ, но по-малко и с по-скромен асортимент от стоки на ненадути цени), с гледане по земята, успявах да намеря достатъчно за някоя фафла или дъфка. Не че тогава джобовете бяха по-скъсани, просто вафлите бяха по-евтини :) . И вероятно хората повече мислеха като мен относно изпуснатите от тях монетки :) .

Какво ти се падна от новогодишните късмети? Досега има ли някаква, макар и частична реализация? Хъм... имам някакви спомени, че тази година ми се падна късмет... Но не пуснах фиш за тотото, а сесията си е традиционно лош момент, че на човек да му излиза често късмета, така че няма как да знам дали ми се е сбъднал. А на теб какво ти се падна?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Фев 2011, 20:11 
Аватар

Обичаш ли сладолед? :P Кой ти е най-любим? Обичам, макар и рядко да се сещам да си взимам, и да го ям предимно лятото - за разлика от някои, които целогодишно си похапват. Кой ми е любимия... Хъм, хъм, шоколадовия а-ла ескимо вътре със шоколад по средата, примерно.

Червено или бяло вино? Принципно бяло, но като често покашлюкващ, наблягам на червеното цяла зима. Нали било доста полезно, в умерени количества :) .

Най-хубав спомен на морето? Ами... на моренце винаги е хубаво. Не знам кой ми е най-хубавия спомен - примерно разходките до фара във Варна.

Откога не си ходил на дълга почивка на море? (разбирай поне 5 дни). Ами... аз на нормално море на нормална квартира за поне седмица май никога не съм ходил :) . Миналата година бях за 3 дни на семинарче, по-миналата за 5 на гости със сестричката, 2 години преди това се помещавах на одеалце, върху пода в едно преустроено гаражче при едни приятели, преди това на две събрани свърхтесни диванчета, пак при приятели... Бе... екзотика :) .

Любим български град? Защо? Хъм, хъм - да речем Видин :) . Щото си ми е дома. Иначе може и Варна, защото там най-често ми се случваше да ида на морьйенце.

Ходил ли си на някакви уроци като малък - пиано, бойни изкуства, т.н.? Хех :) На карате ходих веднъж-дваж първо, после на кьокошин-кай още месец или два (ич, ни, сан, чи, го, рок, хат, хац, ку, джу - поне позапомних някак как да броя от тогава, нищо че съм бил 4-5 клас максимум), на аеробика съм ходил няколко пъти, на фитнес си ходих година и нещо доста редовно, тичах доста всеки ден, като се готвех за военоморското училище във Варна, където щяха да ме правят капитан, но аз си предпочетох информатиката и така и не се явих на първия учебен ден, нищо че ме бяха измъчили със 7-8 изпита.

Любими книги? (Вече мога да се досетя, че не е само една :P ). Ами... не знам коя ми е любимата. Аз постоянно чета, и доста се вживявам в прочетеното, и рядко ми се случва да не ми хареса някоя книга. Примерно Властелина си е класика. Иначе както споменах, едно време в училище всеки петък се прибирах от библиотеката с по 5-6 книги поне, които тъкмо за седмица ми стигаха.

Как понасят очите ти този геноцид да седиш по цял ден пред компютър, да четеш книги на телефона си и т.н.? Не знам... Наистина им е трудно, горките. Наистина половината ми живот вече съм пред компютър по доста часове - стигат и до 16 на ден... повечето дни са си все по толкова май, като се замисля. Само като бях кандидат-студент малко бяха сдали багажа и бях леко късоглед, но вероятно е било от притеснение, защото след това вече не бях. Но... 16 часа пред компютъра са си изморителни, дори и очите да издържат.

Имаш ли много растения вкъщи? Съни опитва ли се да ги гризе? :) Едно време в студград си имах 6 саксии, които доста дълги години гледах. Сега имам две доста огромни саксии, вече 3-та година си ги гледам. Съни иначе сравнително културно се отнася към тях, само веднъж го бях хванал да рови в едната (вероятно да я ползва за ве-це, защото бях забравил да му сменя пясъка), но веднага сложих едни кутии на саксиите, и не повтори. Той си има силни предпочитания към драскането по диван/фотьойли/легла/килими, така че засега цветята оцеляват. Виж, като си имахме за година две нормални (не мини) зайчета във Видин, те доста си падаха по китайската роза - хапваха листенцата и като Илиянка шоколадчета :) . Те и кашони рупаха също де.

Имал ли си някога куче? Мдам - кучетата са ми отдавнешна слабост. Първото ми кученце, Джеси, беше мелезче - като булонка със сравнително къса козинка. Беше най-бързото куче в квартала, не особено послушно - за да го викна да се прибира, трябваше да го замервам с малки камъчета - това му беше ключовата "дума" за прибиране. Обожаваше то да се пуска на пързалки. В квартала имахме едно каменно слонче-пързалка, на което само като я заведа, сама си се катерчеше по стълбичките, пускаше, заобикаляше, катереше и т.н. по сума ти пъти :) . Хич не харесваше роми - яко ги лаеше :) . Май и по дечица не си падаше особено. Само като и казех "Мяу" отиваше до вратата и почваше да се върти да я пуснат за да гони котки, не че им правеше нещо. Само като се отвореше шкафчето, в което седеше шоколада, независимо къде беше в апапртамента веднага се телепортираше отпред за да и дадат бонбонче. Обичаше и дъвки да дъвче :) .
Следващото ми кученце, Лъки, беше черно-бял кокер-шпаньол. Голям сладур беше и страхотна душичка. Обичаше всеки и всичко - деца/хора/кучета други/котки/кокошки. И сега си предпочитам кученца, и винаги много им се радвам... Но засега няма как да се спрвя да гледам сам кученце. Затова сега си имам гушливо (и понякога хапливо) коте, което пак предостатъчно ме радва :) .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Фев 2011, 20:21 
Аватар

Mushmul написа:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
А защо вече не пишеш по темите? Не сме ли ти интересни вече? :( То не, че аз съм от много активните...

Ами... при мен писането във форума е на вълни... ту пиша сравнително много, ту не съвсем. Последните година и нещо единствено си чета вечер компютърни сайтове, зяпам комедии по ТВ, когато не излизам, и цъкам безсмислени игрички във Фейса, а след това си чета малко и заспивам. Нещо ми идва в повече отрицателната информация генерирана от всички видове медии, музиката я приемам за даденост, така че хич не се занимавам да чета за изпълнители и групи, както и актьори. От спорт хич не се интересувам също... Като намесим и мързела... И ето защо никакъв ме няма във форума, просто той не е от графата компютърни сайтове, които не ме мързи да чета... Но... пролет иде, може и да реша да разнообразя... Стига на някой да му е мъчно за моите писания, де :) Не че някога са били прекалено много, де. Напоследък или разтървавам някого, или бъгове из форума трепя :) .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Фев 2011, 00:14 
A Soul Lost in Endless Time
Аватар

Благодарил (а): 249 пъти.
Винаги си ме кефил, най-вече с това, че си дискретен, а аз не мога да бъда достатъчно. То е проява на много качества, които аз ценя, вероятно защото нямам.
От разстоянието на времето и на опита ти в СУ:
1. Смяташ ли че Университетът е най-доброто място в страната по твоята наука и достатъчно ли ти е дал, за да напреднеш докато си бил в него и по-късно.
2. Във ФМИ прави ли се наука, или само се обучава?
3. Ако при равна заплата, ти предложат работа в реномирана българска фирма и във ФМИ, кое би избрал?
4. Нещо неприятно: Застарява ли форума по твои наблюдения?
Разбираш, че простите отговори с да или не няма как да са достатъчни. :wink: Ако съжалявам, че не съм си пил бирата с трима души от форума, ти определено си един от тях! Но всичко е поправимо. :salute:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Фев 2011, 16:28 
Аватар

Мерси за комплиментите, Алтер его
1. Смяташ ли че Университетът е най-доброто място в страната по твоята наука и достатъчно ли ти е дал, за да напреднеш докато си бил в него и по-късно. Най-ценното, което Университета ти дава е средата и познанствата. Доста често съм получавал оферти за работа от бивши колеги, с които си поддържах връзка. В някои други сфери като правото или журналистиката, колегите могат да се чувстват като конкуренция, но в IT не мисля че е така. Работа, поне преди кризата, имаше предостатъчно, така че винаги да можеш да вземеш (или препоръчаш на шефовете си) и някой друг от бившите си колеги, на който да можеш да разчиташ.

2. Във ФМИ прави ли се наука, или само се обучава? Аз бях главно системен администратор и не мога да отговоря на този въпрос. Преподавах Cisco Academy и Интернет приложения, но... това дали е правене на наука не съм сигурен :) .

3. Ако при равна заплата, ти предложат работа в реномирана българска фирма и във ФМИ, кое би избрал? Не съм сигурен какво значи "реномирана българска фирма". Някъде където мога да разчитам на коректно отношение от страна на шефовете, на това тях да ги е грижа за моето напредване и обучение, и където имам достатъчно свободно време - т.е. работният ден наистина да свършва 8 ч. след започването му. Ако е такава, бих избрал фирмата, иначе СУ. Не че съм доволен от нещата в СУ - доста се инвестира в неправилни неща, вместо в човешкия ресурс или в наистина необходимото, доста неща в управлението биха могли да се променят също. Но не съм сигурен, че не е навсякъде така.

4. Нещо неприятно: Застарява ли форума по твои наблюдения? Ами... Не мога да дам истинско мнение... Вярно, че доста от старите хора си заминаха, но има достатъчно ентусиасти и в момента. Не бих могъл да кажа, че чета темите във форума достатъчно, за да отговоря.

Мдам, включи се на някоя бъдеща форумна, и ще наваксаме с бирите :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Фев 2011, 22:32 
Homo sapiens sapiens
Аватар

Димо, ей ;D Защо някой някога би те искал не ми е ясно.

Би ме искал за какво? Димо

Любов, приятелство...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Фев 2011, 19:03 
Аватар

Vupros написа:
Димо, ей ;D Защо някой някога би те искал не ми е ясно.

Би ме искал за какво? Димо

Любов, приятелство...

Сложен въпрос... Да речем, защото възпитанието и моралът ми повеляват да съм коректен, учтив, любезен, да съм готов да направя почти всичко за приятелите си, без да искам отплата . Пък за тази, която ми дари любовта си, съм готов и на много повече. Иначеее... не е като да са си счупвали краката да ме искат преди, но да речем, че имам малко (в смисъл не съвсем малко :) ) приятели.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Фев 2011, 19:36 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
Като стана дума за приятели, разкажи ни за своите :) Кога ги срещна, през какво сте минали заедно, какво правят те сега и прочее.

О, и разкажи за жартиерите. Моля, разкажи за жартиерите :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Фев 2011, 16:11 
Аватар

Като стана дума за приятели, разкажи ни за своите :) Кога ги срещна, през какво сте минали заедно, какво правят те сега и прочее. Хъм... Ще разкажа само за тези, които имам най-отдавна. Приятелите от форума си знаят кои са, та няма да ги споменавам, все пак благодаря им :) . Почваме с най-стария приятел, Ицето. С него сме се джуркали в коремите на майките си, после заедно сме бръмчали с количките из парка, в един клас (не)учехме в училище, в различни паралелки в гимназията бяхме, след това и двамата в СУ, той право, аз кампутри. И двамата завършихме горе-долу по едно време (2-3 години пост-мортум :) ) - той защото печеше шоколад (фъдж) първо, после караше автобус, продаваше дрехи, плюс какво ли не още, в Хамериканско, аз щото като се разработих, така и не ми се досяда достатъчно да уча по моите математики. Какво прави сега - бачка за Интерпол/Европол (хубаво, че нито те, нито моите работодатели не ме пипнаха едно време като се учех на Линукс :) ), гледа бебока си, съвсем пресен, и, надявам се, се готви и за сватба, щото тази година още никой не ме е канил...
Даниелчо е приятел от гимназията - беше от класа на Ицето. Постоянно измисля какви ли не проекти за моите програмистки възможности, научил е поне отдавна, че макар и бавно да работя, накрая свършвам повечето. Май последно за малко ми се беше обидил, че се моткам през 2006-та някъде... Но след това свикна - като почнем нещо 2006-та, най-късно 2008-а ще сме готови, но после в цялото ЕС, ще знаят какво сме направили :) . Главно с проекти за пътна безопасност се занимава напоследък. Гледа си бебока в момента и мисли вероятно следващите ми задачки.
Чочко - той вече е почти съсед. С него се познаваме откакто аз бях втора година студент, той първа. Все си бяхме съседи, и заедно хапвахме вечер. Главно аз готвех, а после се мъчех да го убедя да измие чиниите. Ядяхме главно: спагети, супа, наденичка някакава, картофена салата... И май това беше всичко :) . Та и той 3 години подред се явяваше на държавен докато изкара достатъчно че да запише магистратура (3.46 поне му трябваше), след това, като и мен, записа... Но една която е 2.5 години. И сега вероятно има поне 100 кредита за взимане, 4 години след като я записа. Иначе какво прави сега... Купи си апартамент ~100 м2 и сега си дава 1/2+ от заплатата за него и разправя, че е във финансова криза и голяма немотия, но иначе си купи легло за 2800 лв матраците и подматрачните, и хладилник за 1800 лв...
Жорката - бивш морски гларус (спасител), съсед ми е по бюро. Постоянно се питаме "оооо, как е Жорка" или "ооо, как е Мите". Толкова е сладкодумен, че шефа ми периодично прави забележка, да вземем да се млъкнем, че ще ми намери някаква работа. Та той е пълен с истории, повечето доста поучителни - днес разправя как си бил ремонтирал колата в Щатите - прецакала му се помпата на кормилната уредба, та си взел комплект за ремонт за $2.30 на помпата, комплект инструменти за $20 от Уолмарт, отишъл в някакъв сервиз, там му взели $10 да използва менгемето, после избърсал инстурментите от Уолмарт и им ги върнал за $20, после си купил и масло за $ 0.78 на литър... Как там нямал нужда от крик - навсякъде било пясък и той само си изровял дупка в пясъка под колата и лягал да я ремонтира там... И всякакви подобни истории - сигурен съм, че на Силвето точно тази няма да и е интересна, но... важни са цените при "горките" Хамериканци.
Ванката - и той е колега от работа. Той е музикант (както се изрази за една бабка-колежка след като си поговорил с нея "челистка е, интелигентна е" - второто като следствие от първото ) и е доста... муден и приказлив :) . Може с пълна сила цял ден да говори ли говори с колежки и колеги. Висок е 1.90+ см., към 70 кг. макс. По час и половина дневно тренира във фитнеса, след това свири на гайда в склада ни, през останалото време прави и по малко йога. Както аз бях 22% мазнини, той беше 9%...

О, и разкажи за жартиерите. Моля, разкажи за жартиерите :mrgreen: Миии... Жартиерите... Миналата и по-миналата година точно на по 4 сватби ходих, по-миналата хванах 3 жартиера, пък миналата още един. Доста пъргав и бърз в реакциите съм изглежда в подобни случаи. Или може би останалите много се дърпат... Обикновено ме хващат да потанцувам с девойката, дето е хванала букета - единия път беше сестра ми и танца ми се размина, другия път намазах блусче от девойката, но пък третия път ме хванаха да водя хорото с нея до мен... Което беше голяма излагация за мен, и голям смях за всички останали...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Фев 2011, 16:28 
а fragile wreck on a storm of emotion...
Аватар

Благодарил (а): 384 пъти.
кой ти беше любимият учител в английската във видин (понеже и аз я завърших тази година 8) ) ?
любимо място във видин? :)

There is a fire inside of this heart in a riot about to explode into flames...

Вяра чете... и от време на време пише...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Фев 2011, 19:11 
сладоледено-шоколадово-спагетено чудовище
Аватар

Благодарил (а): 151 пъти.
Като наш многоуважаван админ, я сподели: чий аватар и ник са ти любими, било от сегашни или някогашни форумци (има доста свежи попълнения :flower: ).
Сега се сетих, че периодично ти се случва точно на купоните ти за рд да трябва да гасиш лампата за един час, та какво ти е отношението към екологията? Участвал ли си в екологични инициативи? Ако да, кои, ако не, защо?
Как мина седмицата ти? :mrgreen:
Като малък участвал ли си в детски представления - коледни и прочие. В каква роля?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Фев 2011, 23:48 
Аватар

кой ти беше любимият учител в английската във видин (понеже и аз я завърших тази година 8) ) ? както обикновено... труден въпрос за мен. Учители, които да мразя нямаше. Дори учителката ми по английски - Юлия Стефанова (едва ли ти е преподавала, понеже се пенсионира преди няколко години), която всяваше страх във всички съученици, като се замисля... ми е направила повече добро, отколкото бих си представил тогава. Иначе... учителката ни по математика беше доста мила и добра, и не ме наказваше за хроничното подсказване, с тази по информатика се разбирахме чудесно, дори и преподавах програмиране преди няколко години (светът е малък и всичко се върти), Коко си беше добър класен - опитваше се да ни учи и на дисциплина, което е полезно в днешно време, пък и хубави лафове пускаше (къде съзнателно, къде не).

любимо място във видин? :) Амиии... колкото и да не ми се вярваше едно време... Може би Английската :) . Толкова хубави години минаха там. Иначе - градската градина - чудесно място за разходки; едно таванче в сградата на Червения кръст, където дълги години се сбирахме често-често да попеем и попием (заслужено), Баба Вида-там дори съм бил и на концертчета. Площадката за игра пред блока - както вече писах, там играехме волейболче всеки ден, пък и се събирахме със съседчетата. Любими заведения... Едно време по цяло лято си седяхме на Летен кът и Бебешката (две кафенца в градската градина, или по-скоро бирарийки, или цацаджийници :) ).

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Размисли и страсти с dimo

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в Размисли и страсти

^PrincessA^

21

1115

05 Окт 2008, 18:49

dimo Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Размисли и Страсти `11: dimo

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в Размисли и страсти