1. Какво обичаш да правиш през свободното си време? от всичко най-обичам да си го губя,знам че не е в моя полза,но все пак.Чета разни статии,главно глупости,гледам филми,мотаме се с колеги,ако съм в София може да отскоча и до фитнеса,също всеки ден намирам по 5 минути да се възхищавам на величието на svetlio.varna
2. Какъв мечтаеше да станеш като малък? ами нямам конкретни спомени за дадена професия,явно още тогава съм осъзнавал ,че да си останеш дете е най-добре
3. Любимо място в София? предполагам ректората,самата сграда е внушителна и има доста история покрай нея,което я прави приятно място
4. От къде си? от гр.Първомай , на около 55км от Пловдив(в посока Димитровград).Не се сещам за нещо ,с което да е известен града освен лютеница и бивш министър на транспорта-Петър Мутафчиев.В Първомай е роден и Георги Караславов и с това се изчерпва интересното за града
5. Защо избра право? Просто смятам ,че принадлежа в тази област,винаги съм имал развито чувство за справедливост,за което на моменти се ненавиждам
6. Любими филми, които би препоръчал на приятели? Да речем "The Prestige", "Snatch" и ако мога да включа сериали Family Guy/Supernatural
7. А филми, които са "бози"? Всички романтични/романтични комедии/повечето драми ,накратко филмите на които краят е ясен още в самото начало
8. Нещо, което искаш да промениш в себе си? Мързелът и вечното отлагане на днешната работа за утре
9. А което не искаш? Оптимизма и обективния поглед над нещата
10. Какви игри играеш в нета освен conquiztador? В нета като браузър игри от типа на конкуизтадор или като MMORPG,играта която от време на време играя сега е Bloodline Champions,става за убиване на време