Noctis написа:
memento mori написа:
Що, като имахме голаджия, да не би да бяхме по-добре...
Щяхме да вкараме гол

щяхме да бием

- От това по-добре..
Toва не е отговор на моя въпрос, така че не виждам, защо ме цитираш...
Noctis написа:
Начините на изразяване не са разпределени по възрастови категории.
Noctis написа:
memento mori написа:
нивото му си е същото, каквото беше и в Литекс
Личи си, че не гледаш много футбол.. въобще гледа ли мача ? Ивелин игра супер.. естествено и че ще бърка.. нали основно той играеше с топката
Щом като си решил да разчленяваш коментарчето ми, можеше поне да прочетеш, какво съм написал. Това, че не си е вдигнал нивото, не означава, че е играл слабо... Напротив, преди няколко поста споменах, че той и още три фигурки са добрата част от националния и определено той е бъдещият лидер на този отбор. Нямам нищо против, ако от цялостните ми мнения си личи, че не разбирам от футбол, но как го установи точно от тези 10 думи?
Noctis написа:
Ще те оставя сам да разгледаш какви играчи играят в Турция, за да си направиш извода какво "слабо" е първенството там - естествено е че не може да се сравнява с топ 3 на Европа.. но е едно прилично начало
Ще те оставя да разгледаш, какво правят тези прословути играчи... защото и в Турция, както и в Гърция, са събрани бивши или набедени за звезди, които не са отишли да играят там футбол и които дори напротив - смъкват нивото. Защото ЦСКА с трагичния си отбор през есента на два пъти щеше да вземе нещо от мачовете с Бешикташ, а този Бешикташ беше един от ДВАТА турси клуба в групите на евротурнирите и единственият, който ги прескочи. Предполагам знаеш докъде стигнаха и предполагам знаеш, как се представи другото отборче.
Noctis написа:
Така е.. Хицфелд е развил сериозно Алцхаймер и е забравил, че трябва да се играе с 11 нападателя във футбола, за да се бие.. има някакво самочуствие все едно е победил световния шампион.. Oh wait..
И аз мисля, че няма да вкарат повече от 39 гола в мачовете срещу тези съперници
Не е сигурно.. даже е 100 процента .. даже повече от 3 паса им е забранил.. а тия след центъра под негово ръководство се наказва с разстрел
Да доказваш теза чрез допускане на абсурдното не е признак на солидна аргументация..
Noctis написа:
Аз си спомням един отбор така да стана Европейски Шампион.. must be my imagination though
Явно отново не си прочел, какво пиша... Коментирах факта, че играят защитно, а не доколко това е успешно.
Noctis написа:
И тук идва въпроса... как се играе футбол ?

Не виждам защо въпросът ти е зададен към мен, щом смяташ, че не гледам футбол...
Както и да е - разбрах твоето мнение за мача и за националния, както и ти разбра моето. Ясно е, че нито един от нас няма да убеди другия... най-много да започнем да се хващаме за всяка сричка накрая

Пък и футболните спорове, които винаги са безкрайни, са забавни само на по бира