Baggins написа:
Дай ми един пример в историята, когато след като мнозинството се е разправило с малцинството, нещата са свършили добре и с позитиви за въпросното мнозинство ? Аз ще ти дам два в подкрепа на моята теза - Германия 1939, Югославия 1990те.

Ако знаеш защо твоя сектор е сектор "Б" ще ме разбереш.. но понеже си приказваш тука наизуст..
не струвате момчета.. всекакви "европейци" ви налагат мнението си .. за това как вие сте утайката на човешката раса и не струвате пукната пара.. а вие се усмихвате жизнерадостно и си гледате напред.. човек да ви каже в очите, че без вас е по-добре .. ще му олигавите патицата и ще си живуркате все едно нищо не се е случило.. не хора, а мишки

Захариев.. а с кюрдите какво правят ?

В близост до района, в който живея има циганска махала.. тук циганите са нагли, крадат, рушат, замърсяват.. нищо не създават, а само развалят.. на хората им писна и аз ги разбирам .. на мен също ми писна.. ако аз се опитам да създам нещо.. а ти три пъти ми го буташ.. еми ще ти счупя ръцете, ега ти дойде акъла.. ако не ти дойде.. ще взема и по-сериозни мерки ..

Просто хора разберете го.. според мен .. нямате право при този геноцид срещу вашите сънародници.. особено в малките населени места.. ясно ми е че не разбираш нещата изцяло, роми не влизат у вас всеки ден да ти тършуват из хладилника и килера ..не ти убиват домашните животни и не ти рушат имуществото.. но това не значи, че може да си затваряш очите като се случва на друго място.. заебете го тоя индивидуализъм за малко и нека бъдем сънародници поне за мъничко.. мъже, жени и деца биват бити и убивани от тая
------ а ние седим ръкопляскаме и ги интегрираме..
-------- По-полека с емоционалните изблици! Bagatur