НЕ Е синоним на "при положение, че" и не е било, освен ако не благоволиш да покажеш достоверен извор.
Аз ще ти дам един извор - "Български тълковен речник" -
Цитат:
1. Като съюз за противоположност или несъответствие.
2. За подчертаване съдържанието на едно изречение: въпреки всичко. Знам, че не го харесваш, но все пак – евтино е. Все пак няма ли да ме попиташ как прекарах.
• Все така. По един и същ начин. Как е болният• – Все така, ни по-зле, ни по-добре.
• При все че. Въпреки че, макар че. Ще замина, при все че никак не съм сигурен – ще го намеря ли, няма ли...
Не само ти имаш директен досег до филоложката наука, не се изживявай като последна инстанция.
Та, аз изрично те помолих да приведеш доказателства и извори за полжението на Македония и злите планове на комунягите и СССР по темата. Получих от тебе еквивалент на на Бегинс "негърските пишки". Сам да чета нещо неясно някъде заради тебе просто няма как да стане, имам си по-важни мотивационно хора от учили-недоучили девойки, борещи се за място под слънцето не където трябва.
За липсата на уважение си права -
------ Изтрито: лични нападки ------ Bagatur Относно доблестта - намери начин да обориш тезите ми разумно, със съответните доказателства и контрааргументи, с цитати и с барем малко мисъл, и ще ти се извиня сърдечно и достолепно, в цяла отделна тема, ако трябва. Но малко ме съмнява - каквато и да е била политиката на "комунягите" и СССР, тя не би могла предвид възстановяването на границите на Гърция и Югославия да гарантира запазването или възвръщането на тия територии към България. Едното нещо, което е могла да постигне България, е грабването на Добруджа от Румъния предвид факта, че Румъния яде много повече бой от нас и е наказана по-свирепо.
Ама... И този пост май-май ще е преливане от пусто в празно.
Нейсе, има хора, дето нещата са им ясни и те ще ме разберат.