Дата и час: 03 Апр 2026, 21:27

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1506 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 101  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2011, 13:08 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
Няма смисъл да се караме и завиждаме, щом сме отишли на възможно най-субективния изпит. Гледаме напред и на следващия изпит пишем по-оригинално и по-стилно и изкарваме по-добри оценки ако ли не значи не сме за ФЖМК. Късмет на всички.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2011, 14:07 
Ярост
Аватар

Благодарил (а): 34 пъти.
Ок , хубаво го казваш , следващият път повече , но като се има предвид , че повечето нямаме възможност да си видим работите и грешките , как да се ориентираме за редовния ...това е най-тъжното , че не знаем къде бъркаме и какво бъркаме ..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2011, 14:11 
Carpe diem!
Аватар

Благодарил (а): 30 пъти.
Christopher написа:
Ок , хубаво го казваш , следващият път повече , но като се има предвид , че повечето нямаме възможност да си видим работите и грешките , как да се ориентираме за редовния ...това е най-тъжното , че не знаем къде бъркаме и какво бъркаме ..

Рецензиите не бяха изключително насочващи и надали щяха да повлияят по различен начин на подготовката ти. Единственото изречение, което може да се приеме като грешка на момиче с 4 беше "тезите са маркирани" :roll: Масово правописни грешки (но не да свалят оценката повече от 50 стотни) и липса на стабилна аргументация. Но оригинални идеи и различен поглед качваха оценките. (правя си заключение от няколкото работи, на които видях рецензиите и съответните оценки към тях)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2011, 14:39 
Ярост
Аватар

Благодарил (а): 34 пъти.
Ами добре де , идеята ми бе да създам разказ по модела на Смирненски "Приказка за стълбата" ! Не е ли оригинално ? Мисля , че съм направил добро изложение и теза и получих супер слаба оценка .. Как е възможно ?! И аз съм писал както другите с високите оценки , обвързал съм мола с ценностите /т.е. в мола има магазини , в които има всичко , но се търгува с ценности и морал / , направил съм метафоричен разказ ии....едно голямо НИЩО ..!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2011, 15:56 
Да живей словото

Благодарил (а): 12 пъти.
Герасимов, как така си успял да видиш рецензии на много работи -ти да не си вътре в кампанията?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2011, 16:02 
Carpe diem!
Аватар

Не точно - бяхме в залата с приятелката ми, която е пореден номер с една единица преди моя :) Отделно с нас имаше още едно момиче, завързахме познанства и с други хора... С две думи - хората не се притесняваха да споделят :)

Иначе добра политика за това как да изкараш повече на редовен изпит поне на този изпит при много нисък резултат на предварителния е да пишеш коренно-различни неща а.к.а тоталните глупости :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2011, 18:30 
В началото бе словото
Аватар

Моята рецензия беше точно едно изречение- " Направено е опит да се обвърже с актуални теми, но текстът е нефокусиран " :bounce: :bounce: :bounce:
Не сте изпуснали много тези, които няма как да си видите работитe. По моята нищо не беше поправено, освен тук- там някоя подчертана дума(каквото и да означава това).
Една моя приятелка, която беше с мен на изпита има 5, а аз 3, и сме писали почти едно и също- в нейната рецензия пише, че е е направена добра "социална рефлексия"- това, което при мен е отчетено като нефокусираност върху едно единствено нещо :) Така че, много зависи от нас, но и много от проверяващите.
Успех и много оригинални идеи да ви спохождат :salute:

ти вече си удобен за разпятие."
Добромир Тонев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2011, 19:46 
В началото бе словото

Благодарил (а): 1 пъти.
Neuromancer, брато,ако мислиш че Яворов и Славейков са депресари', ме плашиш, постовете ти са предимно интелигентни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2011, 20:19 
Да живей словото

нефокусиран, социална рефлексия ... абе тия рецензии не мислят ли, че ще ги четат тинейджъри?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2011, 20:51 
Carpe diem!
Аватар

Всъщност не тийнейджъри а зрелостници :) Щом си се насочил към СУ най-малкото трябва да успееш да разчетеш и разбереш рецензията си ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2011, 21:54 
Пишете, о, братя

Благодарил (а): 6 пъти.
До Christopher-аз също писах за приказка за стълбата и духовните ценности и имам ниска оценка!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2011, 22:29 
Да живей словото

Герасимов, все повече си мисля, че си от другата страна на бариерата, вътрешен човек... Принципно си прав, обаче само принципно - реалността е друга, сори. В епохата на Глория и Виктория други бръмбари има в главата на един Наистина тийнейджър - това е до 19 години. Хиперболизирах и знам, че ще ми отговориш, че с такива бръмбари да си седи в къщи и да не мърси Алма Матер, обаче забивам ножа директно и поемам целия риск.
А колкото до това, че даващите информация по оценките били обикновени служителки - нищо подобно, проверяващи са си! Обратното твърдение е просто кандидатстудентска партенка тип "киселото грозде на лисицата"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2011, 23:10 
Carpe diem!
Аватар

За женицата във ФЖМК зала 29 от вчера нищо не мога да кажа защото не ми се е налагало да я питам :) Не съм вътрешен човек, най-малкото защото наистина не мисля, че на някой отвътре му пука какво става навън - за момента сме просто кандидат-студенти, след няколко месеца вече някои от нас ще бъдат обвързани морално, физически и финансово със СУ :)

Колкото до това какъв е съвременният човек на 18-19-20 години - да, масово е така. За съжаление. Но аз предпочитам да съм от хората, които са "емигранти в собствената си държава" :roll: И най-важното - вярвам, че СУ и хората вътре никога няма да стигнат до това ниво да пишат рецензии "Много чук работа ама куца ..." ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2011, 23:35 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 13 пъти.
Силата на университетът е в това, че те кара ти да се съобразяваш с него, а не той с теб (като това не пречи да дава и много по-голяма свобода и самостоятелност, отколкото сме имали в училище...). Това си има както хубавите, така и лошите страни. В конкретния случай - не виждам какъв е проблемът с нефокусираността и социалната рефлексия. Ако социална рефлекция не можеш да измъдриш какво означава... нали, к'во го дириш на кандидатстудентски :roll: И не ми се засягайте, понеже като влезете, нещата няма да станат по-лесни.

едит: И да се зъбиш, няколко знака по-назад съм го написал правилно, значи не е от незнание, сещаш се :big_boss:

Последна промяна Моридин на 21 Апр 2011, 00:08, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2011, 23:43 
Легендауен флуууууууууууууудър
Аватар

Благодарил (а): 73 пъти.
Моридин написа:
Силата на университетът е в това, че те кара ти да се съобразяваш с него, а не той с теб (като това не пречи да дава и много по-голяма свобода и самостоятелност, отколкото сме имали в училище...). Това си има както хубавите, така и лошите страни. В конкретния случай - не виждам какъв е проблемът с нефокусираността и социалната рефлексия. Ако социална рефлекЦия не можеш да измъдриш какво означава... нали, к'во го дириш на кандидатстудентски :roll: И не ми се засягайте, понеже като влезете, нещата няма да станат по-лесни.

:x

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1506 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 101  Следваща