Зак Снайдер ми е голям любимец и филмът го чаках с нетърпение от доста време. И не ме разочарова.
За по-подробен коментар - драснах едно ревю в имдб (останало недооценено

), ако на някого му се чете -
http://www.imdb.com/title/tt0978764/usercomments-408 
Ще цитирам само последните редове, защото са съществени.
I'd recommend "Sucker Punch" to fans of Zack Snyder, films like Ninja Assassin, and video games.
PS In case you were wandering if there could be anything more awesome than Nazi zombies (check out "Død Snø" if you haven't), well, yes, there could - German zombies in a steampunk version of WWI. Yes, you heard me, a cute blond girl with a katana slashing steam-powered, clockwork-driven zombies of German soldiers amidst trenches, ruins and zeppelins. Oh, and a flying mech destroying biplanes. All this accompanied by "White Rabbit" by Emiliana Torrini.Иначе, обобщено - историята е добра (нищо кой знае какво като идеи, но е добре поднесена), достатъчно сериозна, за да не е филмът просто малоумен екшън флик, но не е подходено към нея по прекалено драматично-сантиментален начин, така че зрителят не забравя, че все пак гледа екшън. Не, че има такава опасност при всичките фамозни битки (всъщност общо четири, но продължителни). Визуално не са нищо невиждано като похвати, но са изпипани много добре.
Също така саундтракът е адски добър.
Общо взето, който се е изкефил на Ninja Assassin и на 300, ще се изкефи и на Sucker Punch.