Дата и час: 18 Яну 2026, 21:18

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 93 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Размисли и страсти '11: Bagatur
МнениеПубликувано на: 30 Май 2011, 19:04 
очарователен тормозник
Аватар

Благодарил (а): 410 пъти.
Такам, мина почти 1 година, откак разпитвахме Багатуря...

Хайде да го видим пак!

you've arrived at panic station!

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Размисли и страсти '11: Багатур
МнениеПубликувано на: 30 Май 2011, 19:27 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
Хех... верно, че сме го разпитвали. Ама ти пишеш заглавията на темите само на кирилица, това обяснява защо не съм я намерила в търсачката.

Боби, я кажи, как е усещането да разполагаш с власт? :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Май 2011, 20:00 
The best things in life aren't things
Аватар

Благодарил (а): 1423 пъти.
Боби! :) Сериозно ли не са те разпитвали досега? Въх...

Я бързо групирай 20-ина форумци по двойки (включи тези, които и двамата познаваме + мен) ;)
Опиши 10-ина от тях + мен с песни.
Същите с картинки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Май 2011, 20:19 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 364 пъти.
1. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало?
2. Най-милото нещо което някой е правил за теб?
3. А най-подлото?
4. Кое свое качество не понасяш?
5. Какъв искаше да станеш като малък?
6. А мислил ли си да учиш висшето си образование в Свищов или беше сигурен какво точно искаш?
7. Кое е най-вълнуващото ти преживяване?
8. Място (забележителност), което си посетил и би посетил отново?
9. Китайско или пицария?
10. Бира или мента?

П.П. Предлагам в първият пост, т.е. на Кристо да слагаме и линкове към предишните теми, за да не се повтарят въпросите :roll: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Май 2011, 20:21 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
О, позволи ми да не се съглася с това поради няколко причини.

1. Твърде обременително е да задължиш потребителите да изчитат страници и страници. Някои хора имат по 3-4 предишни издания на Р&С с по 5+ страници в тях. Неефективно е.
2. Въпросите може и да се повтарят, но това не означава, че отговорите ще са същите. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Май 2011, 20:35 
Аватар

MidwinterSun написа:
Някои хора имат по 3-4 предишни издания на Р&С с по 5+ страници в тях.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Май 2011, 20:47 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 233 пъти.
MidwinterSun написа:
Боби, я кажи, как е усещането да разполагаш с власт? :mrgreen:

Хм, властта поначало се осмисля, ако се използва за продуктивни цели. В случая с модераторската работа самото възприятие, че работиш за достойна и правдива кауза ти носи достатъчно вътрешно задоволство, за да пренебрегнеш някои дребни недостатъци на новия си ранг (при мен - заради две единствени теми да прекараш 2-3 часа в изтриване на обиди от иначе стойностни мнения, както и триене на пет пъти повече неспасяеми такива :lol: ) Така че, ако дадената ти власт е проявена по този начин, усещането определено е много приятно. :mrgreen:

Иво, твоят въпрос засега ще трябва да поизчака :geek:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Размисли и страсти '11: Bagatur
МнениеПубликувано на: 30 Май 2011, 21:29 
Van Diepen
Аватар

Благодарил (а): 700 пъти.
Такааам... :)

Засега само ще загрея с въпросите запазена марка и още няколко, после други. :wink: Малко ще се повторя, но какво пък. :wink: Разчитам, че ти няма да се сърдиш. :mrgreen:

1. Като знам, че си ценител жицар - ти по кои фестивали, концерти, гостувания и т.н., които идват в близката половин година: ще ходиш ли, ако да - къде, ако не - защо? И кои би искал да посетиш (дори да нямаш реална възможност)?
2. Откак стана мод отщя ли ти се малко форума? :lol:
3. И малко стари питанки. :) Кое е най-голямото/значимото МАТЕРИАЛНО нещо, което си давал като подарък, услуга, благотворителност или каквото още се сетиш?...
4. Откога си фен на наргилето? Любим тютюн? По-омагьосващо ли го харесваш, или по-лекичко? И как гледаш на разните допълнителни притурки (алкохол, треваи т.н.)?
5. Кое е най-щурото нещо, което си правил?
6. Посочи ми предпочитан цвят за:
- дреха (твоя)
- дреха (на рандъм човек - естествено, съобразно визията; първият, за когото се сетиш. импулсивно)
- стени на стая (твоята)
- стени на обществена сграда - каква и защо?
7. Вярваш ли в зодии, асценденти, хороскопи, нумерология, рейки, фън шуй и тям подобни? Все пак като цяло източната култура, която ти харесваш, се занимава доста с разните "дзен"-истории. :roll:
8. С кого от форумци не се познаваш още лично и на живо, а би желал?
9. Покажи ни 3 бр. емотиконки от форума, на които се кефиш много. А кои 3 ни липсват?
10. Изгрев или залез?
11. Планина или море?
12. На кой форумец не симпатизираш, но уважаваш?
13. А за кой форумец мнението ти се промени тотално откак си наш редовен брат? :lol: В каква насока? (може и с подробности, ако не е мн лично)
14. Разкажи ни къде си пътувал в и извън България, какво най-много те е впечатлило, кое не ти е харесало?... Като цяло обичаш ли да пътуваш?
15. Хората, които те знаем вече, не се изненадваме, че си и ценител на олд скуул турбото и простотията. :lol: Къде простотията прекрачва границата?
16. Умееш ли да готвиш (и какво)?
17. А да гладиш?
18. А да сечеш дърва?
19. Прежали ли се да се пробваш с някоя манга?
20. Миналите ти размисли се извъдиха бая философски. Какво не те питахме тогава и сега? А ти какво искаш да те питаме още? И какво не? :twisted:

Ох, много разбъркани ти ги изпрасках, ама... gommenasai. :P

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Май 2011, 22:10 
Легендарен флуудър
Аватар

Тедиии :cheers:

1. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало?
Беше някъде в последните дни на юни в 9-ти клас.. циклех си нещо безсмислено на компютъра и на вратата се появи един човек с покана да излезем навън. Бях в пълното право да го изгоня, с оглед някои доста сериозни негови провинения отпреди това, но напук на всичко се съгласих и тръгнахме из града. Надали тогава е можело да предположа, че ще се превърне в най-близкият ми приятел. :) След известно време покрай него се присъединих към една компания, където и изживяхме тийнейджърския си живот в цялата му пълнота - с купоните, тоновете простотия и дебилизъм, първите любовни трепети... :flower: До завършването преминахме през какви ли не перипетии, две компании покрай нас се разпаднаха от интриги и ядове, а незасегнати останахме само ние. Винаги единият беше готов да се отзове със съвет и окуражение, независимо в какво положение се намираше самият той. Повлияхме си взаимно на характерите и до голяма степен взаимно се изградихме като личности. Та така... още поддържаме връзка и ако онзи ден се бях поддал на злобните и към тогавашния момент справедливи мисли и му бях казал да се маха, сега просто нямаше да ти отговарям аз :joker:

2. Най-милото нещо което някой е правил за теб?
Това не е за този раздел :oops:

3. А най-подлото?
Хм, като че ли не се сещам за нещо кой знае колко подло, което да са ми правили.

4. Кое свое качество не понасяш?
Понякога премислям бъдещи постъпки прекалено много, а обикновено в такива случаи нещата не свършват добре.

5. Какъв искаше да станеш като малък?
Обущар, после водопроводчик :rr:

6. А мислил ли си да учиш висшето си образование в Свищов или беше сигурен какво точно искаш?
Минаваше ми през главата, само колкото да си кажа "НЕ" :mrgreen: Винаги съм проявявал нулев интерес към икономически специалности, а още по-малко към вървящата заедно с тях математика. Освен това баща ми преподава там, а той е известен като секирата по специалността си и щеше да трябва постоянно да внимавам за шайки от разгневени студенти :lol:

7. Кое е най-вълнуващото ти преживяване?
Полетът ми с четириместен самолет над покрайнините на Пасау, южна Германия. Да е жив и здрав проф. Хазе :salute:

8. Място (забележителност), което си посетил и би посетил отново?
Катедралата в Кьолн и двореца Мирабел в Залцбург. Също църквичката в едно австрийско селце Арнсдорф.

9. Китайско или пицария?
Може би китайско, но зависи :)

10. Бира или мента?
Бира. :geek:

Последна промяна Bagatur на 30 Май 2011, 22:28, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Май 2011, 22:27 
Аватар

Bagatur написа:
Иво, твоят въпрос засега ще трябва да поизчака :geek:

Не много, надявам се :cat:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Май 2011, 23:00 
Плиний Стари
Аватар

Благодарил (а): 98 пъти.
Здравей. :D

1. Как си представяш живота си след 10 години?
2. Напиши топ 5 на любимите ти изпълнители и песни.
3. Би ли опитал сирене от човешка кърма? :Р

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Май 2011, 23:32 
Аватар

Би ли опитал човешко месо в рамките на култура, където това е прието и някой така или иначе е убит напълно безболезнено и е сготвен с много подправки и гарнитури и просто е сервиран на масата с меса от други животни, а и по нищо не му личи какво е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Май 2011, 09:37 
Легендарен флуудър
Аватар

Inc

1. Като знам, че си ценител жицар - ти по кои фестивали, концерти, гостувания и т.н., които идват в близката половин година: ще ходиш ли, ако да - къде, ако не - защо? И кои би искал да посетиш (дори да нямаш реална възможност)? Искаше ми се да отида на Iron Maiden, но отново Сонисфиърът е по време на сесията и не мога да рискувам. За Джудас Прийст обаче може и да се вредя :)

2. Откак стана мод отщя ли ти се малко форума?
О, не. Даже тъкмо обратното, защото имаше цял нов и непознат раздел, който да чета. (и в който всичко е от погледа на модераторското тяло). :lol:

3. И малко стари питанки. :) Кое е най-голямото/значимото МАТЕРИАЛНО нещо, което си давал като подарък, услуга, благотворителност или каквото още се сетиш?...За дарения съм хвърлял доста пари, а на просяци сравнително често оставям по 2-3 лева. На приятели като услуга най-голямото нещо е било лаптопа ми, следвано от книги и дрехи.

4. Откога си фен на наргилето? Любим тютюн? По-омагьосващо ли го харесваш, или по-лекичко? И как гледаш на разните допълнителни притурки (алкохол, треваи т.н.)? Фен съм му откакто баща ми донесе едно от Египет с тютюн с ябълка и пъпеш :lol: За другия въпрос - по-"омагьосващо", но и лекичко също е ок. Зависи от настроението. А като притурка ментата е перфектна.

5. Кое е най-щурото нещо, което си правил?
Като бяхме съвсем малки, един надпис на стена "Мина е мъртва!" ни вкара във филма, че някъде из Свищов е убито момиче, в резултат на което изследвахме щателно всички стаи и порутени мазета на де що има изоставена къща в града. Бяха премятания през стари огради на свечеряване, промъквания през тесни прозорчета и мрачни коридори, ровене из купчини тухли и дъски. Накрая нашите разбраха какво сме правили в близките дни и отнесох сериозно конско... а трупът остана скрит за следващото поколение детективи :lol:

6. Посочи ми предпочитан цвят за:
- дреха (твоя)
черно/тъмносиньо
- дреха (на рандъм човек - естествено, съобразно визията; първият, за когото се сетиш. импулсивно) Импулсивно: Митко - кафяво
- стени на стая (твоята) Сини на абстрактни формички, такива са тапетите в стаята ми у дома.
- стени на обществена сграда - каква и защо? Бяло и жълтеникаво за сгради в бароков стил. Влюбен съм в последните.

7. Вярваш ли в зодии, асценденти, хороскопи, нумерология, рейки, фън шуй и тям подобни? Все пак като цяло източната култура, която ти харесваш, се занимава доста с разните "дзен"-истории. Не бих казал, че вярвам в което и да е. Подредбата, съобразена с фун шуй е приятна за окото обаче :)

8. С кого от форумци не се познаваш още лично и на живо, а би желал? Crematory, Pisobella, fak

9. Покажи ни 3 бр. емотиконки от форума, на които се кефиш много. А кои 3 ни липсват? :geek: , :mrgreen: , :salute:
Липсва ни Изображение, както и всичките на MSN Onion ИзображениеИзображение

10. Изгрев или залез? Без колебание - залез

11. Планина или море? Планина

12. На кой форумец не симпатизираш, но уважаваш? Май няма такъв, който да покрие и двете изисквания.

13. А за кой форумец мнението ти се промени тотално откак си наш редовен брат? :lol: В каква насока? (може и с подробности, ако не е мн лично) За Търговеца на кристал в положителна насока. Струваше ми се сноб преди да я видя на живо. :lol:

14. Разкажи ни къде си пътувал в и извън България, какво най-много те е впечатлило, кое не ти е харесало?... Като цяло обичаш ли да пътуваш? Обичам да пътувам, да. В чужбина съм кръстосвал немскоговорящото пространство на Европа. Впечатли ме най-вече приятелското отношение на хората там (а аз им отвръщах със същото, понеже към германците имам особено силни симпатии още от дребосък), допълнено с коректността и изрядността в местните институции. Тук е трудно е да си представим как ни пращат изпитните резултати по пощата, вместо да чакаме лошата лелка да излезе от методическия кабинет, и да лепне протокола с тиксо на стената :lol: :mrgreen: Питаш ме какво не ми е харесало... правят си салатите от огромни ненарязани късове зеленчуци. Също така, ако на една маса ядат много хора, към следващото ястие се преминава едва след като всеки е приключил с текущото, съответно се налага тиихо и търпеливо да чакаш тези, които ядат бавно :lol:

15. Хората, които те знаем вече, не се изненадваме, че си и ценител на олд скуул турбото и простотията. :lol: Къде простотията прекрачва границата? Прекрачва я там, където започват мазните цигании и кючеци.

16. Умееш ли да готвиш (и какво)? Правя си най-вече кексове, а от основните ястия - пиле с ориз и различни оризови неща.

17. А да гладиш? Мога.

18. А да сечеш дърва? Към момента не, но желание да се науча има. :lol:

19. Прежали ли се да се пробваш с някоя манга? Ух, все още не. Може би ще опитам с Hana Yori Dango, защото сериалът беше страхотен. (благодарности за Валя :cat: )

20. Миналите ти размисли се извъдиха бая философски. Какво не те питахме тогава и сега? А ти какво искаш да те питаме още? И какво не?
Какво да - Смехът на кои съфорумци те развеселява най-много?
Какво не - тук ще си замълча :twisted:

Ох, много разбъркани ти ги изпрасках, ама... gommenasai. Няма страшно Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Май 2011, 10:19 
Легендарен флуудър
Аватар

menina.do.mar

Здравей. :D Здрасти :P

1. Как си представяш живота си след 10 години? Успешно завършил и работещ, използващ всяка възможност за пътувания по света. Ходещ в свободното си време на айкидо и на разходки из природата. Най-вероятно женен с две-три деца, като последното съобразно финансовите възможности и при съгласие от отсрещната страна.

2. Напиши топ 5 на любимите ти изпълнители и песни.
Изпълнители:
1. Townes Van Zandt - Nothin'
2. Ozzy Osbourne - Hellraiser
3. Bruce Dickinson - Tears of the dragon
4. Neil Young - Old man
5. Tenacious D - Tribute :mrgreen:

3. Би ли опитал сирене от човешка кърма? :Р
Не виждам проблем, даже бих си смукнал и млекце от първоизточника. Всъщност може ли да стане сирене от такова мляко? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Май 2011, 10:28 
Легендарен флуудър
Аватар

Jamesmagno :salute:

Би ли опитал човешко месо в рамките на култура, където това е прието и някой така или иначе е убит напълно безболезнено и е сготвен с много подправки и гарнитури и просто е сервиран на масата с меса от други животни, а и по нищо не му личи какво е?

От месото надали ще ми стане нещо, може и да е вкусно, но все пак не бих го направил от уважение към починалия (независимо кой е). :D

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 93 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Размисли и Страсти '12: Bagatur

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в Размисли и страсти

FloWersOfEviL

21

1228

25 Мар 2012, 11:10

Bagatur Преглежда последните мнения