Bagatur написа:
Кой е най-шантавият/стряскащ/смущаващ/нелеп форумен мит, който си чувал? Някои истории за момиче, което ми е съседно по група в специалността и друго, което в момента ме пита

И Сравни форумци с... материи. Всякакви. Добави характеристики и се обоснови.

Сравнения с материи мога да направя само при един-двама, за останалите не ми хрумва нищо интересно и ще трябва да сложа нещо просто така, да не говорим пък за обосновки. За жестове e горе-долу същото.
А да - кои са истинските критерии за сформирането на двойките?

Същото ме пита Евтим вчера на форумната (макар и само за неговия случай). Посочените обяснения са истинските,
1.
2. Еее, това ще го приема много лично.

Но ок, другите те питаха достатъчно неща, та ти спестявам.
3. Аз любопитствах за някои от другите.
Поздрав ^^...
1. След толкова спойлъри за Игра на тронове, не те ли дразни вече лекинко цялото това перпеникане?
2. Най-антипатичен форумец? (без да се измъкваш)
3. Любима тема? А раздел?
4. Къде не пишеши и/или не четеш?
5. Ти си човек с познания и потенциал - защо не ръчкаш и пишеш повече в скрития раздел?
6. Коя книга (може и повече от една) не си дочитал и защо? Без да броим кошмарна академична литература.
7. Какви емоции буди у теб латино културата? Имаш ли някакви по-задълбочени познания? Симпатии? Кои са първите ти 5 асоциации?
8. Пускал ли си дълга коса някога?
9. Имаш интерес към всякакви изкуства... Направи нещо като класация. Към кое имаш най-голям афинитет, и оттам - надолу.
10. Попълвал ли си "лексиконските" теми?
11. Сподели 3 много любими български парчета - независимо от жанра.
12. В миналите Размисли те бяха питали за хорА. Напредна ли оттогава в умението да танцуваш?
13. А какви други танци си пробвал? (индъстриал движенията не се броят)
14. На какво отдаваш живия интерес към теб? Запознанството ти с повече форумци, чисто и просто времето и затвърждаването във форумната активност, модераторстването или друго?
15. Книги с меки или с твърди корици?
16. Кой е най-ощастливяващият подарък, който си получавал. Материален и нематериален.
17. Посочи ни 3 предмета, които си донесъл от къщи не заради необходимост, а заради сантиментална стойност/уют/нещо от тоя сорт?
18. Кога за последно си се изтупвал в по-официално облекло? По какъв повод? Като цяло (ако е удачно в ситуацията, естествено) комфортно ли ти е да си издокаран в костюм?
19. Дай своя снимка от аби...абитуру... аборигентския си бал, мооля.
20. Има ли момчешки плюшени играчки? Или вАжат само патлаци, камиончета и конструктори?
21. Къща или апартамент?
22. Как се разбираш с колегите си? Колко често излизате? (форумните колеги не се зачитат)
23. Обмислял ли си татус за себе си? Какъв би бил и къде?
24. Какво смяташ за интимните пиърсинги?
25. Колко е допустимият максимум на бижута за един средностатистически мъж?
26. Колко женска плът на показ е секси, а колко - пошлост?
27. Пердета или щори?
28. Какво мислиш за разни неща с реално приложение, които са ръчна изработка: ценителски глезотии или е прекалено ангажиращо да ги пазиш и по-добре да седят и да събират прах?
29. Какво ти липсва към момента?
30. Изреди ни 5-10 сайта, които посещаваш всеки ден и редовно следиш.
31. Четеш ли блогове?
32. А би ли писал в такъв? Личен.
33. В коя част от денонощието се чувстваш най-активен? А най-спокоен? А най-изтормозен?
34. Коя типично българска манджа не обичаш? Може и повече от една.
35. Кога ще дойде краят на света?
Ох... 'ай' стига толкова засега... Май никой от забравените въпроси не си припомних, но затова пък наваксвам с други.
Със здраве.