Честно казано 5 минути са си доста,може би трябва да ги сведем до 3?Времето,да времето,защо е било на хората да го измислят?Не съществува момент като "сега",понеже винаги отминава преди да го кажем нали...и реално кой би искал да става рано,освен някои ултрамазохисти(ноу офенс

).Все пак нощта е времето от деня,парадоксален израз нали,когато човек може да се наслади на реално спокойствие,малките часове,тогава осъзнаваме колко самотни и нищожни сме в света,галактиката и вселената,проклетият голям взрив.Това ме навежда на мисълта,че религията използва точно размерът на катедралите,за да внуши на хората съществуването на нещо ,за което няма явно доказателство.Доказателства,разследване,Хорейшио,
epicness.Интересно как милиони хора по света гледат едни и същи клипове,ако наистина всеки един от нас е уникален,това не ни ли прави еднакви?Клониране и клонинги,нещо което със сигурност ще има в бъдещето,но какво ни пука нали,така и така до 40 години ще бъде възможна замяната на органи и ще живеем до по 200 ...Има ли действително значение колко дълго ще живеем,тъй като следвайки пътя на простата логика ще губим същата част от времето си с глупости и излишни занимания както сега.Форумът,магическо място наистина,различни хора,едни и същи клишета,повторения,честно колко некадърен може да бъде един редактор на книга?Още ме е яд,че не си харесах книга миналата седмица,поне сега щях да имам нещо,с което да разнообразявам ОТП-то.Празнота.Май станаха 5,ако не и повече.
ПП:"Стая" на руски май по-скоро значи "стадо",а не "ято"