Добре, махаме законите и ставаме расисти! Аз съм си такъв и винаги съм бил, откак се помня.
Заради свещената свобода на словото започваме да се насъскваме един срещу друг - отначало срещу другите раси, после срещу по-мургавичките/светличките /щото аз съм чернокос

/, после срещу по-нисичките /аз съм висок

/, после срещу тези които не носят очила, щото са очевидно тъпи /аз нося от 14-годишен, естествено/, накрая срещу които са останали, ако още има такива.
Очевидно е, че европейските народи не желаят да живеят в ЕС. Но след 50 години обработка, когато умрат и последните, които помнят независимите си държави, никой няма да знае какво е било и ще си мисли, че ЕС е манна небесна.
Предлагам друг вариант: Като вече сме в него, дали да не почакаме тези 50 години и да измислим по-интеграционна и печеливша стратегия? Руанда след ужасна гражданска война, измисли - влезе в Общността на народите /не я бъркай с ООН/ и от Лондон я ухажват повече от бившите колонии, защото е крайно усърдна като всеки неофит. Аз предлагам да влезем също в Общността, да станем монархия и да изберем вместо президент, Нейно Величество или който там ще я наследи. Дали ще ни прати генерал-губернатор или само лейтенант-губернатор си е нейна/негова работа. Така ще се окаже, че ако ЕС се разпадне, дай Боже, ще сме се подсигурили. Ако пък се случи най-лошото да оцелее, ние сме си вътре!

Този път пак ли не искахте разрешение от Декана? Той е доста толерантен, но не му се качвайте всеки път на главата!