В моята конкретно (Защита на информацията) единствените смислени курсове са тези на Сиско, които:
а) може да ги изкараш и ако си РСМТ
б) са ти безполезни, ако вече си се сертифицирал
в) са крайно недостатъчно, за да направят магистърската програма пълноценна
г) всички изброени по-горе
Посещаемостта от страна на преподавателите по другите предмети не е добра. Не знам как ще си изловя дипломен ръководител, но се надявам на чудо.

От РСМТ съм с доста по-добри впечатления. Този семестър посещавах един техен избираем курс, който беше доста добър. Един друг мой настоящ колега пък ми каза, че е записал 4 курса при Георгиев (и може би никой от нашите, знам ли

), друг и двата семестъра записваше по някоя друга изборна от на РСМТ. Имам и бивши колеги, които мисля, че са доволни общо-взето.
Подлъгах се да не запиша РСМТ именно заради преподавател от бакалвърската, който има изборни дисциплини там (gottalovefmi, ако ги разгледаш, мисля, че ще се досетиш за кого говоря), но като изключим тях, мисля, че има какво да се научи от изборните. Виж, за задължителните не знам как са тия Безжични мрежи и Мобилни комуникации, но поне се намират и хубави изборни, с които можеш да си покриеш кредитите.
Та... малко ми се различава мнението с това на sedrik, затова ми се ще да поясни. Все пак съм малко по-страничен наблюдател в случая, а и вероятно правя паралел с моята магистърска програма, а той само с Информатиката.
Иначе от КН-то съм доволна.