яворов написа:
Не съм писал в този весел форум отдавна,хех. Намирам го даже излишно вече,на 27-ми,(ако тогава беше датата),ще е забавно отново.. ФЖМК ми напомняше на фалирала болница в провинцията,съжалявам ако обиждам някого. За мен е огромна недопустимост да няма и устен изпит. Журналистиката, която всъщност е повече призвание,отколкото професия, е комплексен сбор от качества. Начинът по който човек пише неизбежно трябва да върви и с неговото правилно изразяване,богата словесност, отворен мироглед, странични знания и т.н. , и т.н.
Дори ако щете и подходящото облекло и прегледен външен вид действат и влияят , както за самия изпит, така и за цялата всеобхватна професия,все пак се очаква , че ще Ви гледат много хора..
Успех на изпита,отивам да се подстрижа и обръсна , после ще се напия ;д Наздраве ;п
не съвсем

Устният изпит е повече субективен и от писмения

) А и като гледам кви идиоти има във ФЖМК, и то минали през устен едва ли е стойностно сито.
Жалко, но факт. Като цяло качествата за прием във ФЖМК не са ясни какви трябва да бъдат. Жалко за СУ, жалко за ФЖМК!
А и последният абсурд, който се случва във факултета е, че Жоро Неделчев (същият, главният редактор на евтиното списание 69) ще изнася уъркшоп по брейнсторминг. присъстващите заплащат 5 лева такса и им дават евтини сертификати за сценарно писане (кога по дяволите Неделчев е бил сжценарист?

)
Ако не сте готови за подобни абсурди, то ще си направите услуга, ако не бъдете във ФЖМК!
Но ако си гледате вашето развитие, знаете какво искате и не допускате подобни извращения да влияят на развитието ви, то ФЖМК може да ви повлияе и положително.
Мисълта ми е, че ако не ви приемат във ФЖМК не е болка за умиране