Еднакви хора няма! Аз не казвам,че съм се пренесла от романтика..всъщност тук трябваше всеки да споделя мнението си за църковния брак! Моето мнение си остава същото ..аз съм За ..и споделих ..че ще съм много щастлива ако един ден и аз преживея тази тръпка! И в това няма абсолютно нищо лошо или пък детинско!
Колкото до мъжете..жените и изобщо стигането на темата с романтика! black_lady аз уважавам твоето мнение..но когато срещнеш мъж който ще те прави щастлива и ще ти покаже ..че не всички са еднакви ..сигурно и ти понякога ще се чувстваш романтично настроена!Момчетата не са идеални не сме и ние..даже мога да кажа ..че момичетата са станали много по зле ..но това са мой наблюдения!
"Това води до нездравословно идеализиране на голяма част от индивидите, които срещаш, и нереалистични очаквания от тях и бъдещите ви отношения. Стигаш до безумства от сорта на "любов от пръв поглед" и други глупости и свършваш влюбвайки се в любовта, а не в самия човек какъвто е реално"
Не отричам твърдението ти..защото е доста логично! Когато съм била сама..и аз съм искала да срещна едва ли не перфектното момче! Но такъв няма.."принца на бял кон" .."супермен"

или секви такива! Когато срещнах моето момче..аз не съм очаквала да е безупречен ..както той ме приема такава каквато съм така приемам и аз него! И романтиката не е ..вечеря на свещи..скъпи подаръци..или всичко гледано по филмите!
Тя може да е ..просто едно мило гушкане!И ..с това досадно дълго мнение ..не целя по никакъв начин да променям мнението на някой. Но все пак ..хората не сме роботи ..да изключим всички човешки чувства дадени ни! Всеки го чака по някой идеален за него! Но не искам повече да навлизам в подробности ..за да не ме изкарате пак хлапе.. което се рее из облаците на мечтите.. и чака добрата фея да му изпълни три желания!