Дата и час: 02 Апр 2026, 09:46

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1234 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 83  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: [КСК 2011] История
МнениеПубликувано на: 10 Юли 2011, 20:52 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Neuromancer написа:
Изображение

По-добре не би могъл да опишеш как се чувствам :lol: :lol: :lol:

А относно стягането, респективно отпускането, аз лично имам чувството, че шизофренясвам :shock: И също, че нищо не знам :shock: :shock:

Дано да имаме късмет :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 10 Юли 2011, 21:35 
Pyromaniac.
Аватар

Благодарил (а): 27 пъти.
А, не ми говорете, аз от седмици съм пред дилемата количество срещу качество - да науча по-малко теми по-добре, или повече не толкова добре.
И накрая стана по-малко не толкова добре. xD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 10 Юли 2011, 21:49 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 6 пъти.
Оф, и аз имам чувството, че нищо не знам. :? Колкото повече уча, толкова повече се засилва това чувство...Дано е измамно... :? Само да мине 14-ти и на 15-ти отивам на море :!: :!: :!: 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 10 Юли 2011, 22:01 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 76 пъти.
MimSiTyYyYy написа:
Оф, и аз имам чувството, че нищо не знам. :? Колкото повече уча, толкова повече се засилва това чувство...Дано е измамно... :? Само да мине 14-ти и на 15-ти отивам на море :!: :!: :!: 8)

сейм хиър.
аз по история имах 5.68 през и сега си прочетох само възраждането.. не се готвя много много.
но това е за сметка на бел-а.

Право, I-ви курс, 6-та група.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 10 Юли 2011, 22:10 
Постоянно присъствие
Аватар

Благодарил (а): 239 пъти.
MiseryChastain, с тази страхотна оценка защо въобще ще се занимаваш да ходиш отново?

Мен пък ми е едно спокойно. Даже нямам търпение да идва 14-и, че ми се пътува най-сетне. Както каза братовчедка ми, след като онзи ден си взе IELTS-a: "Колко е хубаво да не ти виси нищо на главата". Усещам, че съм забравила какво е наистина да нямаш някой изпит/матура да те чака след месец/седмица/два дни... Този дванайсети клас уби всичко детско в мен. :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2011, 00:34 
Eгоцентричен и самовлюбен...
Аватар

Благодарил (а): 844 пъти.
Neuromancer написа:
Изображение

Toзи дебелия том 2ри го имам и аз у нас, мн яка книжка (в буквалния и преносния смисъл на думата) :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2011, 01:30 
Танцуващия с клавиатури

Благодарил (а): 4 пъти.
И първи том е яка тухла. :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2011, 12:02 
A Soul Lost in Endless Time
Аватар

Благодарил (а): 249 пъти.
Усещате ли вече как се надига чуството на хладен ужасТ, който не може да бъде сгрят дори от адските жеги навън? Студените клещи на съжалението по безцелно пропиляното време пред монитора, докато уж четете "важни неща" във форума тук? Как все по-настойчиво започва да изниква въпросът "Дали направих всичко, което трябваше и което можех да направя?" и очеизвадният отговор: "не, разбира се!". Започва ли да бяга сънят от клепачите поради гузната съвест? :twisted:
Ако сте го докарали дотам, теглете му една и се отдайте на пиене на бира и приказки с приятели, които също ще кандидатстват с история. Това няма да оправи нещата, но и не вярвам да ги обърка допълнително... :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2011, 12:42 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
alter ego написа:
Усещате ли вече как се надига чуството на хладен ужасТ, който не може да бъде сгрят дори от адските жеги навън? Студените клещи на съжалението по безцелно пропиляното време пред монитора, докато уж четете "важни неща" във форума тук? Как все по-настойчиво започва да изниква въпросът "Дали направих всичко, което трябваше и което можех да направя?" и очеизвадният отговор: "не, разбира се!". Започва ли да бяга сънят от клепачите поради гузната съвест? :twisted:
Ако сте го докарали дотам, теглете му една и се отдайте на пиене на бира и приказки с приятели, които също ще кандидатстват с история. Това няма да оправи нещата, но и не вярвам да ги обърка допълнително... :mrgreen:

Усещам как шизофренясвам и почвам да се отчайвам :lol: :shock: :lol: Да минава по-бързо пък каквото ще да става вече :( :( :bounce:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2011, 14:17 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
svetlio.varna написа:
Neuromancer написа:
Изображение

Toзи дебелия том 2ри го имам и аз у нас, мн яка книжка (в буквалния и преносния смисъл на думата) :mrgreen:

Аз иам 7 от тях :Д
Прочее, аз отдавна не се готвя по История, но успех на всички, които ще се явяват на редовния!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2011, 14:22 
Pyromaniac.
Аватар

Благодарил (а): 27 пъти.
alter ego написа:
Студените клещи на съжалението по безцелно пропиляното време пред монитора, докато уж четете "важни неща" във форума тук? Как все по-настойчиво започва да изниква въпросът "Дали направих всичко, което трябваше и което можех да направя?" и очеизвадният отговор: "не, разбира се!".

Story of my life. :kez_10:
Само че с добавено "Шит, ама аз ОЩЕ не знам какво искам да уча!".

ПП. Да не се състезаваме кой има повече книги по история, че в моето семейство са двама историци + един археолог и е просто нещо много страшно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2011, 14:35 
Death Rattle
Аватар

Благодарил (а): 419 пъти.
Аз пък нямам мн учебници, в семейството също нямам историци(нито пък познати :whew:s ), по едно време обичах историята, но вече ми се отщя до такава степен, че не е истина. Толкова учене и пак нищо не знам. Куфара ми е гръмнал отдавна. Да минава вече, друго не искам. Стига толкова спам.
П.П. Успех на всички и да ви приемат там, където искате. ( но първо мен, след това останалите :P )

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2011, 21:16 
Death Rattle
Аватар

Благодарил (а): 419 пъти.
И да не забравя да питам. Не че има значение, но все пак.. някой в 292? :cheese:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2011, 21:26 
Постоянно присъствие
Аватар

Благодарил (а): 239 пъти.
Аз бях 292 на двата предварителни - голяма е, ама ме кефеше. :D
Сега някой 272?

При цялата ми подготовка по история, това което най ме издразни, беше откритието, че историците почти никога не са съгласни кое как и кога е станало.. Което си е ок по принцип - нека спорят, обаче за изпит не помага особено като не знаеш последно коя дата да пишеш, примерно.

Я някой да каже например: Военното училище в София, открито с указ на княз Ал. Дондуков-Корсаков на 8 юли или на 26 ноември е открито? В почти всяка тема по история е на 8 юли, в сайта на самата Военна академия е ноември... (имам си особена любов към парка на тази Военна академия, затва така се забатачих точно в това разминаване на дати :mrgreen: )
И друго - Батенберг като главнокомандващ на войските по време на Сръбско-българската войска оттегля ли се от фронта преди най-важните боеве на 7 ноември или напротив - играе важна роля за победата?

Четенето от сто източника в един момент се оказа бич за моето съзнание... :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Юли 2011, 21:38 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 931 пъти.
jenesais написа:
Аз бях 292 на двата предварителни - голяма е, ама ме кефеше. :D
Сега някой 272?

При цялата ми подготовка по история, това което най ме издразни, беше откритието, че историците почти никога не са съгласни кое как и кога е станало.. Което си е ок по принцип - нека спорят, обаче за изпит не помага особено като не знаеш последно коя дата да пишеш, примерно.

Я някой да каже например: Военното училище в София, открито с указ на княз Ал. Дондуков-Корсаков на 8 юли или на 26 ноември е открито? В почти всяка тема по история е на 8 юли, в сайта на самата Военна академия е ноември... (имам си особена любов към парка на тази Военна академия, затва така се забатачих точно в това разминаване на дати :mrgreen: )
И друго - Батенберг като главнокомандващ на войските по време на Сръбско-българската войска оттегля ли се от фронта преди най-важните боеве на 7 ноември или напротив - играе важна роля за победата?

Четенето от сто източника в един момент се оказа бич за моето съзнание... :evil:

За първото аз знам, че е на 8 юли( това за ноември за пръв път го чувам :scratch: ), а колкото до Батенберг- оттегля се

Power under your hand

Rock out!
Rock out!
Rock out!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1234 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 83  Следваща