Не че нещо, не намалявайте никак бройката, просто погледнете реалността...
На предварителния можех да реша 9 задачи и половина, но не успях-защо ли, защото не дават да се ползват калкулатори-ми ок, не давайте, но давайте поносими сметки просто...както и да е, да речем, че съм ревльо, ама защо така се оказва, че в един град с 80 000 жители, аз съм най-добрия математик за възрастта си, но явно това е недостатъчно за великия СУ, щото там видиш ли задачите са съобразени и с хората дето не са учили в МГ, ама са съобразени колкото за двойките и поредните ХХ лева от изпита...хайде да видим що във ФМИ трябва да даваме задачи, за чието решаване да са нужни частни уроци при доцент поне

йеп, мойта учителка по математика не можеше да реши 10-та от предварителния, язък, че е висшист от СУ с математика, язък, че и още една учителка по математика се препъваше на същите задачи, на които и аз, язък, че според българската държава моите познания по математика за курса на средното образование са отлични...щото видиш ли в СУ задачите ги съставят преките наследници на Фройд, Сенека, Айнщайн, Ферма, Болцано и други светила на различните науки

Ай сега ме светнете що аджеба я има тая пропаст между средно и висше образование, аз ли съм тъп, държавата ли ми е крива или трябва да се ръсна поне 1000 евра за частни уроци, за ад мога да го докарам до 3.00 на изпита в "софийския". Сещате се на къде бия предполагам, тука бих употребил няколко нецензурни думи, но няма, мина ми лека нощ деца-то, така че шЪ бягам у креватО