Не осъзнаваш сам колко са различни позициите ни.
Слаби, силни... все абстрактни понятия, нали се сещаш.
А, иначе псевдо-разсъжденията ти, затова кой и кога желае равенство, сам може да се обедиш ако отвориш уйкипедия дори, че са доста грешни.
Иначе, псевдо-ницшеанчеството ти е на лице де. То, не че повечето "западняци" не сме възпитавани и закърмени с него(слагам и нашето след 89 "тъпо" поколение, което го попива като гъба, а после хората реват, че видиш ли, нямало морал и к'ви са станали децата).
Всъщност, реално ако чета поста ти, ще излезе, че пишейки по форуми, занимавайки се и т.н. влизаш стопроцента?
Ще ти задам един контролен въпрос, който ще реши абсолютно целия спор - ТИ ХОДИ ЛИ НА УРОЦИ? Каквито и да са? Дори да е курс в училище? Даде ли дори една стотинка стриктно извън училище/форумите, за математиката? Дори един час да си отишъл да ти обеснят каквото и да е по математика? Ако е да (всъщност, винаги можеш да излъжеш, вярно, това е просто един идиотски форумен спор) - мисля, че нямаш моралното право дори да коментираш този въпрос от псевдо-ницшеанческата си гледна точко, защото честито приятелю, ти си един от хората, който прави лоша услуга на доста хора и пълни джобовете на други, който даже не плащат данъци за тях.
Иначе, изкуственото вдигане на нивото в университетите, ще си остане на лице, докато продължават по-горе избороеното мен кинтене.
Всеки изпит трябва да е напълно съобразен с учебната програма дори на най-нишото ОУ(или там, СОУ ли беше? ебал съм го, нали мина ;р), за да имат всички равен шанс.
И тук, идва твоето решаване по 12 часа на ден

А не да се подържа изкуствено ниво с ходене на уроци И НЕ ДАВАНЕТО НА РАВЕН ШАНС НА ВСИЧКИ.
Има доста малки градове, където няма МГта и хората нямат пари за уроци. Мислиш ли, че можеш на стопроцента сам да се подготвиш с малкото време което може да ти отдели един учител?