|
По ред на номерата, защото нещо ми мина през акъл: 1. За български език далеч не искам да споря. Глаголи, в несвършено време като класирВа, лакирВа и др., по софийското поле не се срещат. По другите поля и гори - не ми е известно. 2. Езикът, на който говорим, като изключим някои странни вмъквания, не е много различен. Както аз направих прибързано заключение, че си от мъжки от пол, така може би грешиш и ти. 3. И като същество на въпроса, какво се замислих аз. Да предположим, че тази година кандидатите за АМВР са уникално глупави, /това, наистина, е фикция, тъй като точно тази година смея да твърдя, че имам наблюдения над 90% от кандидатите, които минаха през медицинска служба. Естествено, не медицинските резултати са ми дали основата, на която се опирам сега. Голяма част от тях носеха дипломи, или споделиха оценките си от матурите, или разни други, няма значение./, или пък просто изведнъж изчезват в дън земя. До колкото ми е известно, ако на първо класиране те приемат по първо желание, за теб играта приключва. За други класирания не можеш дори и да си помислиш. В случай, че лицето Х желае да стане полицай и да бие лошите чичковци, обаче на първо желание е писал пожарна... и го приемат... какво правим с желаната специалност? Ами всъщност нищо.... Добре дошъл в редиците на МВР, успех с математиката и физиката! Не, наистина искам да разбера логиката...възможно е това да е правилният начин. Възможно е това, че съм написала най - желаното от мен, на първо място, да е грешка. Искам да го разбера, за да мога да давам правилни съвети за други кампании и да ме цитират като "човек с опит".
|