Дата и час: 02 Апр 2026, 23:45

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1499 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 100  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.2
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011, 20:05 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
stasinka написа:
Добре, че ще е из софийските улици за някои... за мен ще е из половин България :?
Дано излязат по-рано сутринта.... :roll:

Силно се съмнявам. Поне като чета другите години - сайтът функционира нормално едва около 4-5 следобяд. Кофти работа..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011, 20:06 
Carpe diem!
Аватар

Благодарил (а): 30 пъти.
Нормално е това със сайта - тогава администраторите се хващат и го ъпдейтват. Никой уважаващ себе си компютърджия няма да седне в 7 да попълва инфо ;) Иначе сериозно - към обяд (около 11-13 часа) се надяваме вече да има инфо :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011, 20:09 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Какво толкова ще им стане, ако един ден в годината оправят нещата по-рано, а не тука да ни довеждат до инфаркти.. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011, 21:03 
Постоянно присъствие
Аватар

Благодарил (а): 29 пъти.
Георги Герасимов написа:
Нормално е това със сайта - тогава администраторите се хващат и го ъпдейтват. Никой уважаващ себе си компютърджия няма да седне в 7 да попълва инфо ;) Иначе сериозно - към обяд (около 11-13 часа) се надяваме вече да има инфо :)

Ако има работа няма да се спи, но трябва да се свърши!

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юли 2011, 07:29 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 14 пъти.
Ако на 1во класиране са ме приели 3-то ми желания,но считам,че на 2ро класиране ще ме приемат 2рото ми желание,защото може да ми стигне балът и все пак на 2ро класиране не ме приемат 2рото ми желание какво става?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юли 2011, 07:41 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 19 пъти.
Оставаш си с третото си желание, т.е не губиш мястото си от първо класиране.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юли 2011, 07:52 
Постоянно присъствие
Аватар

Благодарил (а): 29 пъти.
yolinaA написа:

По същия начин ли е от 2ро на 3то класиране?

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юли 2011, 07:57 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 19 пъти.
brasence написа:
yolinaA написа:

По същия начин ли е от 2ро на 3то класиране?

И аз това се чудя, общо взето са различни мненията. Ако се стигне до там, спокойно може да попитаме, когато си подаваме молбите за следващото класиране.
Но уж се пази... :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юли 2011, 09:04 
Пишете, о, братя
Аватар

Мерси много за отговора!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юли 2011, 09:14 
Пишете, о, братя
Аватар

Малко нахалствам,но искам да задам един въпрос ,който не е свързан с темата. Има ли сертификат по английски език,който можеш да изкараш,но да е постоянен,а не с трайност 2/3 години?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юли 2011, 09:59 
Death Rattle
Аватар

Благодарил (а): 419 пъти.
По принцип има много, но не мога да ти посоча конкретни сега. Само знам, че Асоциацията на Кеймбридж училищата в България организират изпити два пъти в годината (може и повече, но поне в нашето даскало беше така :lol: ), чрез които получаваш сертификати life-on, демек безсрочни :wink: . Трябва да се поровиш, а ако кажеш за какво точно ти трябва, може да ти помогна повече. :)

Последна промяна liv на 18 Юли 2011, 23:08, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юли 2011, 12:09 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 34 пъти.
Liv е права, FCE, CAE и CPE - сертификатите на Кеймбридж са безсрочни. FCE е първи сертификат, който обикновено се взима лесно и не върши особена работа, дори не е задължително да го имаш. CAE е сертификата, който важи навсякъде (имам предвид за учене и работа), изпита за него е по-труден и ти трябва добра подготовка, ако искаш да го вземеш с отличен (A), CPE е 'професионалния' сертификат, който ти дава право да преподаваш английски, там наистина трябва да си много на ти с езика, но пък той не е задължителен за кандидатстване и работа, само за учители.

По принцип всички известни езикови курсове у нас подготвят за тези серификати. Със сигурност си чувала за Британика, аз имам много познати, които са били там и не са особено доволни, въпреки голямото име на фирмата. Аз лично съм била в Училища за Европа и АВО и горещо ти препоръчвам АВО, ако до сега не си посещавала никакви езикови курсове. Имат си много предимства, групите са малки, учителите наистина се интересуват от теб и развитието ти, обучението им има известна доза интерактивност - с клипове, филмчета и музика. Освен това при подготовката за сертификати половината ти обучение е с български учител, другата половината с native speaker - обикновено англичанин и това е най-интересната част, на която всички се кефят (:
Ето страницата им. Ти все пак се порови за повече инфо, конкретно по това, което те интересува.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юли 2011, 13:13 
Пишете, о, братя
Аватар

Звездица написа:
Liv е права, FCE, CAE и CPE - сертификатите на Кеймбридж са безсрочни. FCE е първи сертификат, който обикновено се взима лесно и не върши особена работа, дори не е задължително да го имаш. CAE е сертификата, който важи навсякъде (имам предвид за учене и работа), изпита за него е по-труден и ти трябва добра подготовка, ако искаш да го вземеш с отличен (A), CPE е 'професионалния' сертификат, който ти дава право да преподаваш английски, там наистина трябва да си много на ти с езика, но пък той не е задължителен за кандидатстване и работа, само за учители.

По принцип всички известни езикови курсове у нас подготвят за тези серификати. Със сигурност си чувала за Британика, аз имам много познати, които са били там и не са особено доволни, въпреки голямото име на фирмата. Аз лично съм била в Училища за Европа и АВО и горещо ти препоръчвам АВО, ако до сега не си посещавала никакви езикови курсове. Имат си много предимства, групите са малки, учителите наистина се интересуват от теб и развитието ти, обучението им има известна доза интерактивност - с клипове, филмчета и музика. Освен това при подготовката за сертификати половината ти обучение е с български учител, другата половината с native speaker - обикновено англичанин и това е най-интересната част, на която всички се кефят (:
Ето страницата им. Ти все пак се порови за повече инфо, конкретно по това, което те интересува.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА ИЗЧЕРПАТЕЛНИЯ ОТГОВОР! МНОГО МИ ПОМОГНА! БЛАГОДАРЯ ОТНОВО!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юли 2011, 14:53 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 34 пъти.
Няма проблем. Успех с подготовката! (:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юли 2011, 16:57 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 17 пъти.
yolinaA написа:
iprodanov написа:
Само на мен ли ми излиза "Некоректно въведени данни" като въведа вх. номер от класирането?

Като излязат оценките от изпита, който си положил и ти въведат оценката в Персонална информация ще се оправи :wink:

Същото си е, а днес излязоха от редовния. :bounce:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1499 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 100  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Въпроси относно втората специалност от неотложно естество

в Студенти - АРХИВ

Sempronia

4

1227

18 Сеп 2006, 17:14

Търговецът на кристал Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Teма за КС въпроси от различно естество

[ Отиди на страница: 1 ... 98, 99, 100 ]

в КСК 2010-2011

Crasha

1493

35663

12 Юли 2010, 23:10

svetlio.varna Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Тема за КС въпроси от различно естество vol.3

[ Отиди на страница: 1 ... 99, 100, 101 ]

в КСК 2012-2013

Lithium

1506

38687

23 Юли 2012, 20:05

svetlio.varna Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Тема за КС въпроси от различно естество vol.4

[ Отиди на страница: 1 ... 54, 55, 56 ]

в Кандидатстудентска кампания 2013-2014

thegirl

831

38995

14 Сеп 2013, 19:18

kriss_j Преглежда последните мнения