Дата и час: 19 Яну 2026, 20:18

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Защо в чужбина, а не в България! Цептер
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011, 08:59 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Здравейте! Искам да кажа на младите хора, които са тръгнали да търсят късмета си в чужбина. Защо си мислите, че там ви чакат с отворени обятия? Там за да успеете също трябва много да се трудите, доказвате и борите. В България можете да успеете ако попаднете на точното място, разбира се. Едно от които е Цептер! Компанията дава възможност за бързо развитие в кариерата, печелене на много добри доходи без таван и това разбира се зависи само и единствено от вас! И освен това, ако учите можете да комбинирате двете неща много успешно. Струва си да се поинтересувате!!!

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Защо в чужбина, а не в България!
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2011, 13:18 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Защо лъжете хората да работят за вас не ми е ясно.

Всеки уважаващ себе си човек не би искал да има нищо общо с вас.

Който го интересува нещо за въпросната фирма да изчете много внимателно за какво става въпрос на този линк http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=6960 и да не се подвежда.

Не съм работил в тази фирма и нямам намерение. Бях на интервю за работа и като разбрах за какво става въпрос си плюх на петите и дим да ме няма.

Интервюто за работа се състои по следния начин. Кандидатстваш, след което те одобряват, отиваш на интервю. Влизаш в сградата на централния офис, отиваш на втория или третия етаж вече не си спомням и какво се оказва, виждаш много хора събрани на едно място. Оказва се че това е едно масово интервю. Групата от хора която се е събрала наброява около 15-20 човека. Влизате в една зала с много столове. Сядате и след 5 минути идва една жена която започва да презентира Цептер и как тази фирма е изключителния шанс за вашето бъдеще и кариерно развитие. Въпросната жена, забравих й името, разказваше как самата тя работила от 15 години това което кандидатите ще работят и как разбирате ли сега се е издигнала. Общо взето ала-бала, за да може да клъвнете стръвта. След множество приказки включващи презентирането на фирмата се стига до това което по-дяволите всички ги интересува, а именно какво точно трябва да се работи. Става ясно, че ако бъдете наети на работа, първо работите на процент който можело да достигне до някакви 800-900 лв. Но трябвало да мине известно време за да може да постигнете тези резултати. Става ясно че тези 800-900 лв напрактика са напълно недостижими тъй като вашата роля ще е като на един брокер на недвижими имоти, а именно да лъже хората по телефона. Но тук не става въпрос за разговор с клиенти по телефон, а на живо. Тоест, каните ваши приятели, познати, роднини в къщи на вечеря и започвате да им презентирате тенджери, тигани и какво ли още не, което струва една торба с пари. Ако случайно тия хора които сте поканили на вечеря и им презентирате тия тенекета, тоест тенджерите и другата посуда, се вържат, вие взимате някакъв мизерен процент. Освен това също така вие се нагърбвате със задачата сами да си намерите клиенти - баби, дядовци и всякакви други хора които да накарате да отидат в централния офис на фирмата, където вие пак ще им презентирате тия тенждери. Става ясно, че може да изкарате я 100 лв, я не, на месец, тоест това си е абсолютна загуба на време, нерви и какво ли още не. Какво става след въпосното интервю. : ) Ами става това, че след интервюто, жената която се опитва да ви омае да станете професионални консултанти в световно известна фирма ви казва, че сега ще ви бъдат раздадени едни анкети и който иска да започне работа, и да бъде обучаван в период на един месец, за които ти няма да изкараш и 5 стотинки, да я попълни. Който не иска да попълни анкетата да се чуства свободен да си тръгне. От 20-те човека които бяха на "моето интервю" се изнесоха мисля, че почти всички с изключение на трима или четирима човека. Направи ми впечатление и тона на жната с който говореше. Първоначално като влезе в залата и започна да ни презентира фирмата и бъдещата работа която ще вършим, беше много любезна, беше толкова фалшива и изкуствена, че няма на къде повече. След като се стигна до анкетите които трябва да се попълват и да решаваш дали да оставаш да те "обучават" или не, изведнъж държанието й се промени. Стана много сериозна, намръщена даже би казал, тона на гласа й загуби каквито и да било положителни нотки и имах чуството едва ли не, че ще се разправя с нас, ако не попълним тия анкети и не останем.

Загубих си вече 30 мин. да пиша това, но мисля че колкото повече хора го прочетат толкова по-добре. Не се залъгвайте да си губите времето с Цептер. Пак казвам четете в бгработодател, какво пишат хората и сами преценете дали да кандидатствате за работа в тази фирма.

П.П.
Възможно е да имам правописни и пунктуационни грешки от бързане при писането, но се надвам поста ми да може да се чете.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2011, 12:07 
сладоледено-шоколадово-спагетено чудовище
Аватар

Благодарил (а): 151 пъти.
Присъединявам се към съвета да не се занимавате с Цептер. Майка ми работи години наред за тях, макар и не като консултант, а отношението към служителите беше доста некоректно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2011, 14:08 
Shogun

Благодарил (а): 12 пъти.
:mrgreen:

И аз преди 5 години бях на "обучение" при тези мизерници. Искаха да карам хората да купуват прахосмукачки по 1600 лв.; комплект тенекиени чаши за кафе за по 2500 лв. и какво ли не още :mrgreen:

На Г-на, който водеше обучението тогава, в прав текст пред всички му казах да си смени дилъра и излязох :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2011, 15:02 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 155 пъти.
Уау вече не ме е яд че си изпуснах интервюто,което беше преди 6 месеца :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Защо избирате СУ, а не да учите в чужбина?

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4 ]

в КСК 2004-05-06

mangasarka

53

3309

30 Юни 2006, 10:06

Joker Преглежда последните мнения