silvia.bf написа:
liv написа:
Хаха, аз съм убедена, че след като се запознае с колегите си ще разбере, че греши. Глупаво е да оценяваме хората според специалността им. То по нейната логика всички в ЮФ са вундеркиндчета.
ти да не познаваш всички приети бф тази година?! не виждам как може да си убедена.
Judas, изобщо не ме интересуват другите дори и да са не тъпи, а направо безмозъчни. изобщо не се притеснявам, че ще деля времето си с идиоти, както ти тълкуваш постовете ми. интересува ме единствено нивото на самия факултет, а до голяма степен то се определя от учещите в него студенти. нормално е при по-слаби кадри нивото да е занижено. защо ме караш с тези глупави подмятания да обяснявам очевидни неща? да не се засегна нещо? и няма нужда някой да ме успокоя, благодаря. нито аз мога да съм сигурна, че са влезли само "глупави хора", нито вие може да сте убедени в противното. не ми слагайте думи в устата, не съм искала да обиждам бъдещите състуденти. просто за мен ниският бал не е добър показател. това нарушава ли с нещо душевния ви мир?
Спокойно, аз те разбрах. Не казвам, че всички приети в БФ са адски умни и пр. Но има хора, които са го писали първо желание и са приети. Това да не би да означава, че са нещо по-малко от другите, които са в уж по-престижни специалности. Като казвам, че съм убедена, че ще си промениш мнението беше, защото все ще намериш хора, с които можеш да се разбереш. (ако ме разбираш

). А иначе си права - важно е да имаш конкуренция,
демек умни колеги, за да имаш стимул да учиш.

Но както казах, не е моя работа да определям кой бил умен, кой глупав. На добър час и успех!