Знаете ли тази година кат бях на море к'во ми се случи.Нали бяхме на Черноморец и там плажа е супер малко каменист ама е ОК.
И влизам на 2-рия,3-тия ден във водата и на 10 метра пред мен гледам една жена вика за помощ! И аз преплувах тия 10 метра и я хванах за ръката и навън.
Пък спасителя така сладко си е заспал нашия на шезлонга че тряя да беше на 7-мото небе!!
И аз я изкарах и отидох да му се обадя че жената щеше да се одави,а пък той кат ми се развика

идеше ми да му забия един тукат!?!?!

та да се осъзнае каде се намира.
Че затова, ХИТЧ не си вършат работата спасителите! Където й да е!!!

Обаче не разбирам що са само мъже спасители и няма жени,може би ако имаше жени те щяха да са ни от полза повече.
-------------------------------------------------------------------------------
Но като отидеш на басеин или на море едно трябва да ти е в главата!
Да си знаеш възможностите.А не кат отидеш и можеш да газиш във водата и да се направиж на големия газар пред мацките и да влизаш на дълбоко и да чакаш да те спасяват хората

т'ва е брат ЪХМ.
И да си най-големия плувец във водата схане ли ти се крак,ръка или някъкъв крайник и си на дълбоко във водата,без пояс или нещо такова,а няма спаситеми на близо или поне лодка,джет КРАЙ ЗАГУБЕН СИ! За това като плувате на дълбоко си носете иглички които като ви се схане мускула ги забивайте за да се отпусне. Лекарите са ми го казали! знайте го и вие!!!
Плюс това не сме важни само ние и бог е важен той казва кога ще умрем.Асъщо и психиката ни и физиката ни,да сме здрави и силни!
Да няма паника,щото от паниката лесно се давим.
ОК,това е,надявам се да съм бил полезен. И мен лично много ме заинтригува тази тема

за морето палжа и вълните.
ЧАО! И ДО СКОРО!