Свежо месо

Та така, по езиците ще си разберете кога, къде и какви групи по едни листчета, които се лепят на таблото пред отдел "студенти" - 238. в Ректората

Занятията се провеждат (провеждаха) в някой от блоковете на Стопанския Факултет между х-л Плиска и 4ти км. На първия си час може да се разделите на "напреднали" и "начинаещи", съответно в различни групи... Имате право на два езика в първи курс и на трети език от втори курс нататък.
Миналата година нямаше възможност за разни по-екзотични езици - извън Английски, Немски, Френски и Испански, но кой знае дали един протест, който правихме тогава, няма да промени нещата за вас

. Няколко колеги май бяха на руски, но било "по изключение", ако си спомням правилно.
Относно самото качество на обучението - специално по първи английски и по втори немски, които бях аз миналата година - качеството е добро, но изисква и доста самоподготовка. Един от първите часове преподавателката по английски сподели, че нивото, което сме щели да достигнем, се доближавало до взимане на CPE от Кембридж, но не мисля, че стана точно така.

Като материал, върху който работихме (поне по английски, по немски не ходех много) - това бяха текстове (статии) с юридическа и политическа насоченост. Ако не си пишеш домашните, само си губиш времето да ходиш

Няма задължителни присъствия. Изпитите и по английски и по немски не са особено трудни, особено предвид как се провеждат