Дата и час: 03 Апр 2026, 22:13

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1502 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 101  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
МнениеПубликувано на: 22 Авг 2011, 16:57 
Tormentor of christian souls
Аватар

Благодарил (а): 118 пъти.
thegirl - ясно. Ще почакам, дано скоро ми излезе и новата специалност. И от всички изписани неща и постове - само твоят ми помогна в крайна сметка - така че дължа ти благодарности!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Авг 2011, 17:19 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 18 пъти.
Аз в полето за парола от година насам си въвеждам ЕГН-то и винаги ми е изписвало,че паролата била грешна. А името ми е вярно,проверила съм го от формата както всички. Възможно ли е да са ми объркали ЕГН-то? :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Авг 2011, 18:58 
FMI
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
The_Viper, къде прочете това за наема? Аз също не виждам логика и мисля, че не е вярно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Авг 2011, 19:05 
Аватар

Горанов ми го каза... и на мен ми се иска да НЕ е вярно, но щом той го казва..нали уж всичко знае въпросният...айде да не казвам какъв... и в момента освен да го напсувам други неща нямам намерение да му казвам! Затова ще си позволя да го цитирам. Ето го малкото ни разговорче във форума на сбо - така или иначе ми се загуби и малкото добро отношение и уважение, което имах и вече не ми пука:

Аз : "аз досега никога не съм влизала в суси затова не са ми ясни нещата- освен това не съм реално първокурсник- бях две години във ФКНФ -специалността не ми харесваше и сега кандидатствах наново и ме приеха в друг факултет и затова им е толкова объркано всичко. Досега просто не ми се е налагало да ползвам сситемата на СУСИ. "

господинът с тъпите заповеди
: "При Вас проблемите са повече, отколкото предполагате. Навярно не знаете и това, че всеки има право на общежитие еднократно за срока на една ОКС (образователно-квалификационна степен), а презаписали, прехвърлени и т.н. студенти, които са ползвали общежитие, след това доплащат размера на държавната субсидия. Преведено на популярен език това означава, че ако вече 2 години сте била на общежитие и сега сте отново 1 курс, ще можете да бъдете като бакалавър на общежитие най-много още 2 години, колкото биха Ви останали до завършване на бакалавърската степен, ако не се бяхте прехвърляли; освен това през тези 2 години ще трябва да доплащате държавната субсидия, която в момента е 30 лв./месец."

Според вас това нормално и справедливо ли е?! И аз трябва ли да заплащам тази цена само защото съм решила да продължа напред и да уча това, което ще ми е по-приятно, по-интересно и по-перспективно... такава ли цена трябва да плащам заради това, че съм се отказала от миналата си сспециалност!? :shock: Мирише ми на точене на парички...
Гади ми се! :shock: :pukeright: :profileright:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Авг 2011, 00:01 
Легендарен флуудър
Аватар

The_Viper написа:
Горанов ми го каза... и на мен ми се иска да НЕ е вярно, но щом той го казва..нали уж всичко знае въпросният...айде да не казвам какъв... и в момента освен да го напсувам други неща нямам намерение да му казвам! Затова ще си позволя да го цитирам. Ето го малкото ни разговорче във форума на сбо - така или иначе ми се загуби и малкото добро отношение и уважение, което имах и вече не ми пука:

Аз : "аз досега никога не съм влизала в суси затова не са ми ясни нещата- освен това не съм реално първокурсник- бях две години във ФКНФ -специалността не ми харесваше и сега кандидатствах наново и ме приеха в друг факултет и затова им е толкова объркано всичко. Досега просто не ми се е налагало да ползвам сситемата на СУСИ. "

господинът с тъпите заповеди
: "При Вас проблемите са повече, отколкото предполагате. Навярно не знаете и това, че всеки има право на общежитие еднократно за срока на една ОКС (образователно-квалификационна степен), а презаписали, прехвърлени и т.н. студенти, които са ползвали общежитие, след това доплащат размера на държавната субсидия. Преведено на популярен език това означава, че ако вече 2 години сте била на общежитие и сега сте отново 1 курс, ще можете да бъдете като бакалавър на общежитие най-много още 2 години, колкото биха Ви останали до завършване на бакалавърската степен, ако не се бяхте прехвърляли; освен това през тези 2 години ще трябва да доплащате държавната субсидия, която в момента е 30 лв./месец."

Според вас това нормално и справедливо ли е?! И аз трябва ли да заплащам тази цена само защото съм решила да продължа напред и да уча това, което ще ми е по-приятно, по-интересно и по-перспективно... такава ли цена трябва да плащам заради това, че съм се отказала от миналата си сспециалност!? :shock: Мирише ми на точене на парички...
Гади ми се! :shock: :pukeright: :profileright:

http://www.gospodarinaefira.com
Абсурдите не спират дотук.
Въпросният господин беше попитан от мен няколко въпроса по имейл, и тоя взе да ми обяснява, че съм двуличник, защото съм сипел псувни във фейсбук :shock: :shock: :lol: :lol: А аз за първи път се сблъсквам със съществуването му.

И да, гадно е, че няма орган, който да ги постави на място!
Ако съм директор на СБО - всички ще хвърчат с изключение на Гогова, която май е единствената, която знае за кво живее и къде се намира.
Идиокрация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Авг 2011, 00:18 
Аватар

Двуличните са те.
ЗА мен проблема е голям - парите са много, особено пък за условията в общежитията, които са смешни и мизерни! Освен това аз имам право на нормален наем, тъй като съм бакалавър и БИ ТРЯБВАЛО през тези две години , които ми остават да си плащам същото, което плащат всички останали студенти. Аз с нищо не съм по различна от тях за да плащам двойно повече! Нито съм превишила възрастови граници , нито съм задочно, нито нещо подобно.. просто не знам къв им е проблема..
Можете ли да ми кажете дали тоя се опитва да си прави лични печалби от моя джоб, дали има наистина някъде такъв закон черно на бяло? Или просто се заяжда с мен, защото задавам много въпроси?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Авг 2011, 12:18 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Здравейте! Аз съм ще съм първи курс и от тази година има онлайн кандидатстване за общежитие. Тъй като в сайта uni-campus.net не пише какви документи са необходими, ако някой е наясно би ли ми казала? освен сканиран акт за раждане :bounce:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Авг 2011, 12:20 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 364 пъти.
Само акта и друдият документ ще си го попълниш, като отфорят формата за подаване на документи :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Авг 2011, 12:25 
В началото бе словото

Мерси, и още нещо :D трябва ли да съм се регистрирала някъде ( СУСИ ?! ) за да мога да попълня този документ? Може и преди да са задавани тези въпроси, но аз пак да питам :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Авг 2011, 12:54 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 364 пъти.
Да, виж предишната страница.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Авг 2011, 13:01 
В началото бе словото

Нещо не разбирам.. Пише че ще си получа потребителското има след въвеждане на факултетен номер и ЕГН, обаче като ги въведа ми казва че потребителското ми име в СУСИ не е намерено. ?! :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Авг 2011, 13:02 
Аватар

Добре де- аз пак не съм разбрала - защо не ми дава достъп до пощата при положение, че "Достъпът до тази платформа, както и до всички други услуги и ресурси, предлагани в СУ, става с едно и също потребителско име и парола, същите които ви дават достъп до Системата за управление на студентска информация (СУСИ)." Аз успях да вляза в информационната система, а не успявам да вляза в това
https://email.uni-sofia.bg/zimbra/ :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Авг 2011, 13:14 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 18 пъти.
Spotlight написа:
Нещо не разбирам.. Пише че ще си получа потребителското има след въвеждане на факултетен номер и ЕГН, обаче като ги въведа ми казва че потребителското ми име в СУСИ не е намерено. ?! :roll:

Същотот и при мен..пише,че потребителското име не е намерено, пък и нямам каква регистрация да си правя никъде..и в сайта го няма това и в uni -campus не го намирам.. не знам какво му става на всичкото, ма не е ли най - добре да изчакаме до 1-ви септември?

http://www.facebook.com/zwetomira.erick

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Авг 2011, 13:39 
В началото бе словото

The_Viper написа:
Добре де- аз пак не съм разбрала - защо не ми дава достъп до пощата при положение, че "Достъпът до тази платформа, както и до всички други услуги и ресурси, предлагани в СУ, става с едно и също потребителско име и парола, същите които ви дават достъп до Системата за управление на студентска информация (СУСИ)." Аз успях да вляза в информационната система, а не успявам да вляза в това
https://email.uni-sofia.bg/zimbra/ :shock:

Лелеее сподели как успя да влезеш в СУСИ :О https://cas.uni-sofia.bg/index.php оттук ли? :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Авг 2011, 13:42 
В началото бе словото

phantasmagoria написа:
Spotlight написа:

Същотот и при мен..пише,че потребителското име не е намерено, пък и нямам каква регистрация да си правя никъде..и в сайта го няма това и в uni -campus не го намирам.. не знам какво му става на всичкото, ма не е ли най - добре да изчакаме до 1-ви септември?

Ами да, в крайна сметка май така ще стане. Но 1-ви септември не е толкова далече все пак.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1502 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 101  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)

[ Отиди на страница: 1 ... 62, 63, 64 ]

в Студентски град и общежития, квартири

thegirl

954

66791

26 Сеп 2013, 19:59

thegirl Преглежда последните мнения