Дата и час: 04 Апр 2026, 23:39

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1502 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 101  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011, 13:56 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Здравейте,
Аз също имам проблем при влизане в тази система СУСИ, а принципно съм доста добра с компютрите и се ядосвам, че това нещо ми прави проблем. Аз не мога да вляза като цяло в системата, не само да си подам молба чрез нея.
Въпросът ми е следният, понеже навсякъде пише различно как да въведем съответното потребителско име и парола. Преди 3 седмици бях писала на администраторите, но нямам отговор и до днес, което е повече от тъпо. Знаех си, че до последния момент ще има проблеми, затова реших да пиша по-рано, но отговор така и не получих...
Та, въпросът ми е следният: Под каква форма точно се въвеждат данните в системата СУСИ...
Ако потребителското ми име е pivanova, това ли въвеждам, слагам ли някакви тирета някъде, пиша ли СУСИ някъде, на латиница ли го пиша и т.н... мисля си, че просто не знам как да го въведа и затова не става... но в никой форум, никъде не ми отговарят. Време има, въпросът е, че се дразня, че дори и да питаш, пак няма отговор...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011, 13:57 
От дъжд на вятър

Благодарил (а): 8 пъти.
Имам само един последен въпрос - ще имаме ли някакво потвърждение, че сте получили нашето заявление?
Ще получите автоматичен имейл от do_not_reply@uni-campus.net след разглеждане на молбата от оператор.

Това е отговора на г-н Горанов във форума на СБО.Някой да е получавал такова нещо :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011, 14:07 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 18 пъти.
Добре де...сега и снимка ли трябва да сканирам и каква да е ? За диплома ли, или от тия за фейсбука :D ????

http://www.facebook.com/zwetomira.erick

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011, 14:08 
От дъжд на вятър
Аватар

Borisg написа:
mishimladenova написа:
На мен също са ми отбелязали един изпит като невзет!!! Писах вече 2 имейла,но нищо! Така успехът ми е неточен!

Аз: според суси имам един невзет изпит, а всички изпити са ми взети. Въвеждам ръчно, че имам нула невзети изпити. Накрая информация, която аз съм въвел ли ще се вземе под предвид, или информацията от суси, която очевидно е неактуална?

КН: Ще гледаме информацията, която вие сте подали. След като сте приет на общежитие, ще трябва да вземете уверение от отдел Студенти с реалния ви успех и така ще сверим данните. До 20-ти Октомври ще трябва да представите уверението с успеха Ви. Ако сега сте кандидат-магистър ще го предоставите до 20-ти в Комисията по настаняване. Ако не сте кандидат-магистър ще го представите на домакинката ви.

Добре, а как точно сами да си сметнем успеха. Влиза ли оценка от език - факултативна. Изобщо, има ли по-специален ред, по който да калкулираме успех. Говоря за горен курс!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011, 14:16 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 118 пъти.
phantasmagoria написа:
Добре де...сега и снимка ли трябва да сканирам и каква да е ? За диплома ли, или от тия за фейсбука :D ????

Винаги можете да си вземете снимката от дипломата за средно от тук: http://www2.mon.bg/adminrd/mon/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011, 14:19 
В началото бе словото

Аз искам да попитам, като парола си писах, паролата в СУСИ, както е посочено, но като потребител - по същия начин както си писал в СУСИ, и отделно при нееднократно въвеждане ми дава грешка, както виждам и на повечето, някой може ли да ме светне защо така? :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011, 14:26 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 18 пъти.
Borisg написа:
phantasmagoria написа:

Винаги можете да си вземете снимката от дипломата за средно от тук: http://www2.mon.bg/adminrd/mon/

и като цъкнах на ''покажи данните'', ми даде internal server error .... :D:D да им се не знае

http://www.facebook.com/zwetomira.erick

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011, 14:28 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Препоръчвам за тези,които не им излиза името и паролата или не си съответстват да се свържете с посочените имейли или дори на телефоните.Или другото,което е е да чакате..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011, 14:28 
Monroe
Аватар

Благодарил (а): 21 пъти.
Borisg написа:
phantasmagoria написа:

server error.?

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011, 15:14 
В началото бе словото

The_iMMortal_f написа:
Borisg написа:
phantasmagoria написа:

server error.?

и на мен ми изписваше същата грешка просто дай обнови и би трябвало да се оправи поне при мен така се оправи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011, 15:54 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 24 пъти.
404 Page Not Found

The page you requested was not found.....
Какво правим сега?

C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011, 16:04 
В началото бе словото
Аватар

Здравейте,
Кандидатствам за допълнителен прием и искам да се запиша за общежитие.....но срока за кандидатстване за приема е 12-ти, а за общежитие изтича на 10-ти? какво да направя - нямам все още номер защото не съм приета и следователно не мога да се запиша....а ако искам, когато имам вече ще е късно? Обадих се в отдела на СБО, но оттам ми казаха че трябва да се запиша до 10-ти защото на 15-ти се обявява класацията, а аз няма да мога да си взема квартира защото имам и по-малки брат и сестра които трябва да се издържат :( ..... моля ви помогнете ми... :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011, 16:21 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 31 пъти.
Аз подадох декларацията вече, но писах на мейла им, за да им задам въпрос. Отговорът много ме учуди. Исках да съм в тези стаи, които са с по 2 легла, вместо в онези с 3. И бях разбрала, че там настаняват само с много висок успех. Но ми обясниха, че там се попада на случаен принцип??? Някой може ли да ми обясни как се избират съквартирантите? Т.е. от комисията как ги разпределят? По факултети/по успех/по време на подадена декларация?? И как така явно успехът няма значение за това в кои стаи ще се окажем?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011, 16:25 
В началото бе словото

Благодарил (а): 3 пъти.
yOankaa написа:
404 Page Not Found

The page you requested was not found.....
Какво правим сега?

И при мен е така от няколко часа... :roll:

stoycheva.veselina написа:
Аз подадох декларацията вече, но писах на мейла им, за да им задам въпрос. Отговорът много ме учуди. Исках да съм в тези стаи, които са с по 2 легла, вместо в онези с 3. И бях разбрала, че там настаняват само с много висок успех. Но ми обясниха, че там се попада на случаен принцип??? Някой може ли да ми обясни как се избират съквартирантите? Т.е. от комисията как ги разпределят? По факултети/по успех/по време на подадена декларация?? И как така явно успехът няма значение за това в кои стаи ще се окажем?

И аз мисля, че успехът би трябвало да играе някаква роля при разпределянето по стаи, но сигурно ще се окаже, че всичко става случайно... :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2011, 16:40 
Драскач
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
За тези, които не могат да се логнат с предишните си пароли- пробвайте с ЕГН-то, при мен стана :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1502 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 101  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)

[ Отиди на страница: 1 ... 62, 63, 64 ]

в Студентски град и общежития, квартири

thegirl

954

67235

26 Сеп 2013, 19:59

thegirl Преглежда последните мнения