|
| Van Diepen |
 |
Регистриран на: 04 Май 2008, 20:52 Благодарил (а): 700 пъти. Поблагодарили: 204 пъти.
|
Въх, 'ЗВИНьЕТИ за дългото неадекватно отсъствие. Хванахте ме в тегава седмица - форумът паднА, а аз даже и не съм разбрала като беше оправен.
Крайно време е да се реванширам. MidwinterSun написа: Хахахаха... сега се сетих.
Облечи форумците.
Имам предвид... Избери дрехи за всеки - колкото хора си харесаш, колкото можеш да измислиш. Всичко. От бельото до шапката (ако има такава). Облечи ги в това, което им подхожда по характер (според теб), недей да се водиш от личния стил на всеки от тях.
Мда... това си е кажи-речи въпрос за произволни сравнения с дрехи. Или нещо такова... И, разбира се, не пропускай обясненията :Р - Имах намерение да си отговоря на това чинно и веднага - даже ви започнах и ви изкарах някъде половината, но се оказа толкова вдъхновяваща задача, че насъбрах много хора за обличане. (Трябва да призная - щеше да е интересно и да ги събличам, но карай ) Затова сега ще ги пусна последни. Какво друго да те питам... - Каквото ти душа иска.Какво не харесваш в даден мъж? Не конкретен, просто някакъв. И не стандартните неща, които биха изброили повечето жени - несериозен, безчувствен, мързелив и прочее. Кажи ми нещо специфично за теб, с което не можеш да се примириш в характера/поведението на другия човек. - 1.) Не мога да търпя мекушави и безхарактерни мъже. Ако аз съм повече мъж от него, що за мъж е той? 2.) Освен това не понасям простаци - не тези, които се лигавят с нецензурни песнички в борисова (това е здравословна простотия - до определена възраст). Имам предвид хора, които плюят по улиците (БИХ ОШАМАРИЛА СЪВСЕМ НАСЕРИОЗНО НЯКОЙ ОТ ПОЗНАТИТЕ СИ ЗА ТАКОВА НЕЩО), които просто не знаят как/не желаят да се държат добре сред цивилизация. 3.) Малко са ми странни мъжете с крайно здравословен начин на живот... Разни вегетарианци по идеология, въздържатели от алкохол и пр. Уважам това, но ми е некомфортно да седя на маса с мъж, който хрупка благоприлично салатка от моркови, докато аз примерно си хапвам мазна скара със съмнителен произход и си пийвам бирата. И още повече не се кефя на мъже, които не умеят да пият - аз да нося повече от някой мъж е кофти. Вярно, че съм алкохолик, но това си е нещо като ритуал за инициация. Или го правиш качествено, или изобщо недей. Няма смисъл да се излагаш. Казват, че пияна жена е ужасна гледка, но пиян мъж не е по-красиво. 4.) Не обичам свърсуетни мъже. Важно е човек да обръща внимание на външния си вид, но с маникюр, прическа и по-гладки ръце от моите?!... Не. Още искаш ли? Мисля, че стига. Разкажи ми за най-откачения начин, по който си празнувала рождения си ден. По който си празнувала нещо изобщо? А най-откаченото събиране/купон без конкретен повод? - Честно казано не съм от хората, които организират диви купони - вече сте забелязали. Не знам кое е най-шантавото парти. Имаше един рожден ден на приятелка, която решихме да изненадаме. Появихме се на вратата и сутринта и я събудихме, като и носехме торта, сглобена от различни парчета - взехме по 1/2 от всяко в сладкарницата, докато не запълнилнихме кръга. Ефектът си струваше усилията. На същата мацка сме и носели свещички за духане в заведение в салата снежанка. На една нова година бяхме уцелили много скучно парти. Излязохме и се сетихме за някакъв апартамент, който бяхме видели на отиване, където хората се забавляваха страхотно. И отидохме там, звъняхме и ни отвори някакво хлапе. Питахме "Тук ли е Пешо" и в интерес на истината то май щеше да ни пусне, но решихме, че ще бъде твърде грубо да се изтресем така. А и партито не беше с хора на нашата възраст - бързо щяха да се усетят, че не ни е там мястото. Доста от форумните истории са си шантави. - Двойният Митковден отпреди 2 години, прословутото ходене на Покрива и "ловуването" на рома (макар, че то не е точно парти),... Лятото на 2009 в Каварна и концерта на Скорпиънс, който изкарах на 90% с напълно непознати хора без грам идея какво правя с тях, но пък беше весело. Ако се присетя, ще допълня. Разкажи ми за любимите си сувенири. - Оу - прахосъбирачки! Имам си доста такива. При мои пътувания обичам да взимам гривни/висулки, защото те НЕ събират прах обикновено. Иначе магнитчета за хладилник - имам си доста: някои от разни градове (повечето са подаръци за майка ми); един стар комплект от 6 зеленчука; една венецианска маска; една костенурка с шаващи крайници; 2 които специално си донесох от Италия - с тематични надписи. Освен това имам комплект от 5 миниатюрни порцеланови вазички с един китайски мотив изрисуван на тях, а всяка е с различна форма. Стават само за кокиченца, минзухари и теменужки - толкова са малки и леки. Има едни дървета, направени от тел и полускъпоценни камъчета и минерали - една съседка ми направи такова собственоръчно (много ми е свидно). Ароматната лампа от теб, ако това се брои. Една шантава дъъълга качка за прозорец - текстилна изрезка на цъфнало клонче с пилци по него от брат'чедката. Една много стара и почупена вече кутия за бижута.Така и не те попитах дали ароматната лампа и алергиите на майка ти се спогаждат? : ) - Да, идеално при това. Много се обичат.
_________________ Creating memories... Nankuranaisa.
|
|