Спиш ли? Колко често? По колко време? земи тоя въприс

спя по веднъж на ден(онощие) .. рядко ми се получава, но гледам да докарам поне 8ч
Подремваш ли следобед в почивните дни? не .. трябва да е било много тежко през седмицата /да са ми скъсали гъзеца от бачкане/ .. ама нали съм стара пушка рядко се случва
А в офиса в работните?ее и да искам няма как
Имаш ли вредни навици?след тренировка си хвърлям дрехите по пода .. някой ден жена ми мн ще ми вика
и ако има химикали / моливи край мене ги изгризвам докато на нищо не заприличат ... сигурно има и (много) други
А полезни?винаги свалям капака на тоалетната

не знам не ми идват полезни навици
Тоя път няма да те питам за книги, споко.
За какви глупости даваш повечко пари, макар да знаеш, че не ти трябват?за джаджи .. последно дадох сума ти пари за камера която ползвах точно 2 пъти
за тел без който можех и да мина ..
сега съм сиг че ще си купя тв по някое време въпреки че 6-7 г съм изкарал без .. и нямам никаква нужда от такъв .. обаче кефят какви са лъскави
Как се запознахте с приятелката ти?това няма нужда да се чете от цялото интернет общество
В тоя ред на мисли, в миналите ти размисли и страсти почти те оженихме за Силвия, какво се случи с вашата любов, защо изтрая само седмица?ми слаби сватовници сте явно

решихте да ни жените пък поне единия да бяхте разучили иска ли
Какво ще ми направи Силвия като види тоя въпрос?сигурно ще драсне някое въпросче
А приятелката ти?нищо
Дразниш ли се като ти изтрият някое мнение?изобщо /ако няма благодарности де

/ .. дразня се когато не триете на тия в темата за скрийновете, които като познаят нещо /скрийн, дума/ не смеят да потърсят /камо ли да направят скрийн/ да пуснат ами "някой друг да пуска"